“U” CLUJ – Tg Mures 3-1

Captură Dolce sport

Astăzi a jucat “U” Cluj împotriva echipei lui iehova Sabău- Tg Mureș, un personaj dubios care a băgat în mocirlă pe “U” cu tot cu Iehova. În fine trecem peste trecutul lui și comentăm puțin meciul de azi.

Chiar dacă personal cred că locul lui Claudiu Niculescu este în teren, astăzi am văzut și latura pozitivă a antrenorului Niculescu care vede bine jocul și face schimbările necesare pe parcursul jocului. Totuși încă nici un meci nu l-am început bine cu el pe banc[, tot în repriza a 2-a se ajustează rotițele care nu merg. Vedem ce va fi pe viitor, dar am încredere și cred că Niculescu va ajunge un mare antrenor, dacă reușește pe viitor să pregătească meciul pentru 90 de minute nu doar pentru partea a 2-a. Chiar dacă începutul meciului nu ne-a aparținut, din contră chiar am luat un gol stupid din fază fixă (Gol Ilyes), în repriza a 2-a am revenit spectaculos. Primul gol cu emoții, un penalty ratat de Adrian Cristea în minutul 48, dar Alexandru Păcurar (VIDEO) a fost la locul potrivit și cu o bombă a repus pe “U” în joc. Șepcile Roșii au presat în continuare, iar golul 2 era în aer. A venit minutul 53 când după o combinație superbă între Tony și Grozav, cel din urmă a finalizat cu sânge rece ducând scorul la 2-1 (VIDEO). Jocul a mai pierdut din intensitate, că de românul se culcă pe-o ureche când se vede cu sacii în căruță. Pe final o pasă superbă a lui Cristescu în minutul 88, a fost finalizată frumos de Tony după ce a driblat portarul iehoviștilor și a marcat în poarta goală (VIDEO).

Felicitări Jucătorilor, staffului tehnic și nu în ultimul rând superbilor suporteri ai lui “U” Cluj care au cântat tot meciul ca de obicei. RESPECT!

Captură Dolce sport

“U” CLUJ – FCM Târgu Mureş 3-1 (pauză 0-1)
Marcatori: Păcurar 48, Gicu Grozav 53, Tony 88 – Ilyes 41
Cartonaşe galbene: Cristea 36, Bornescu 49, Grozav 55, Szukala 58, Boştină 87 – Matei 24, Ghionea 49, Fl. Dan 84
“U”: Bornescu – Achim, Galamaz (46 Abrudan), Szukala, Mendy (75 Boştină) – Hoban – D. Popa (46 Tony), Păcurar, Cristescu, Cristea – Grozav.

Antrenor: Claudiu Niculescu
FCM: Albuţ – D. Matei (62 cârnațu frânarilor, fratele lui carta-buş), Ghionea, Sepsi – Firţulescu (65 Bumba), Ilyes (77 Apostu), E. Nicu, Szilagyi – Fl. Dan – Astafei, Bujor. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
Arbitri: Radu Petrescu (Bucureşti) – Andrei Constantinescu (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova)
Stadion: Dr. Mircea Luca. Spectatori: 7.000

HAIDE “U”!

(Visited 15 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mihis Abner

the ma sobolanule see you ce o bagat in mocirla pe U? poate o scos din mocirla pe U din liga a 3 a el venind de la rapid.

Marian Mihai

iti aperi martoru ma?:))

Mihis Abner

ce sa apar,pi nu am dreptate?

Marian Mihai

ii un gunoi

Marian Mihai

si punct

Mihis Abner

Marian Mihai ando marii critici , astia refuzati si de evenimentul gilau