Clujul de langa noi

Uber iubește Cluj-Napoca!

Uber_Cluj_Napoca_Cuibus_Blog_Transilvania_RomaniaAstăzi am primit cu drag vestea că UberX a ajuns și în Cluj-Napoca, oraș pe care mulți clujeni și-l doresc cât mai modern, dar să nu-l schimbăm deloc:)). Taximetriștii sunt enervați de venirea UBER-ului în zonă, dar nu sunt enervați de serviciile lor proaste, de rechinii care se tot înmulțesc și la CJ, de blablacar și alte servicii de P2P nici nu pomenesc, dar unii români rămân consecvenți și capra vecinului este mai importantă decât grădina lor.

Sper ca taximetriștii să înțeleagă că UBER nu este o concurență pentru taximetria clasică, ci este un serviciu fair play, P2P, utilizarea în comun a unei mașini, pentru oamenii care vor un serviciu de calitate cu riscuri cât mai reduse și care nu merg în standul de taxi când pleacă undeva.

uberX este platforma P2P (peer-to-peer) a Uber care permite utilizarea în comun a unei mașini – ceea ce numim ridesharing. Aplicația conectează pasagerii cu șoferii parteneri de pe platformă!

Avantajele acestui serviciu de ridesharing:

  • Vezi în timp real când ajunge mașina, unde vei merge și cât vei plăti.
  • Nu se folosește numerarul – deci nu mai aveți probleme cu nu am să vă dau rest..trebuie să plătiți și accesul la aeroport, trebuie să plătiți încă o cursă și alte texte de a ciupi clientul de alți bani. Plata se va face prin transfer bancar de pe cardul tău și nu mai e nevoie să lași bacșiș.
  • La finalul cursei vei primi un email cu toate detalii referitoare la cursă, sumă, distanță, traseu, cu cine ai călătorit.
  • Dacă ai nevoie de factură se poate foarte ușor descărca din contul personal
  • La destinație, tot ce trebuie să faci este să cobori!
  • Pentru a avea o rețea solidă și cu oameni dedicați dacă ai folosit acest serviciu este de preferat să oferi un rating șoferului.
  • Prețurile pentru acest tip de ridesharing sunt: tariful de bază pe kilometru este de 1,7 RON, tariful pe minut este de 0,2 RON. Tariful pe care îl vei plăti la finalul cursei este suma tarifului de bază + numărul de minute x tariful pe minut + tariful pe kilometru x numărul de kilometri. Bine de știut: tariful minim pentru cursa ta Uber este de 7 RON, iar dacă anulezi comanda după 5 minute vei achita un tarif de anulare de 6 RON.

Nu ai folosit niciodată UBER-ul, dar ai vrea să-l încerci?

Îți dau o plimbare gratuită în aplicația Uber (până la RON20). Pentru a accepta, folosește codul “lucianc125ue” pentru a te înscrie folosește următorul link: https://www.uber.com/invite/lucianc125ue

Dacă folosești codul „UberinCluj” ai o cursă gratuită , în limita a 40 lei. Promoția este valabilă până pe 30 septembrie 2016.

Cu Uber ajungi confortabil și în siguranță, indiferent de destinație!

Mai multe detalii găsiți aici.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments