Economie,  Externe,  Politica

Ucraina oamenilor liberi?

SIGUR așa o sa fie!:)) Când văd câtă agitație este pe facebook și pe alte medii de socializare îmi vine rău. Dacă ar fi pentru România aș întelege, dar e pentru Ucraina o țărișoară din zonă cei drept, dar unde nu prea avem ce să căutăm în treburile lor interne. Din păcate situația din Kiev este copy-paste după situația noastră din 89. Niște smecherași organizează niște revolte, apoi apare un salvator – Tymoshenko – care este controlată total de către Putin. Și uite așa ucrainienii au scăpat de dracul și dau de mama lui.. Păcat că odată cu această manipulare iar au murit mulți oameni nevinovați care au fost duși ușor cu zăhărelul crezând că vor obține eliberarea Ucrainei de sub politicienii hoți, și va curge doar lapte și miere. Iar m-am distrat copios când am văzut că Ministrul britanic de Externe, William Hague, le-a sugerat rușilor să nu intervină militar în Ucraina deoarece “nu ar fi în interesul Rusiei”:))).  “Economia ucraineană este într-o situaţie extrem de dificilă, iar (ucrainenii) au nevoie disperată de un program economic (…) pentru a evita o situaţie economică şi mai gravă”, a apreciat el. (via mediafax.ro)

“Va fi important ca Rusia să nu facă nimic care să aducă atingere acestui program economic”, a subliniat Hague.

În prezent suntem singura specie care își omoară semenii, iar acest lucru va nu duce la nici un rezultat pozitiv, poate doar la un control mai bun al politrucilor asupra prostimii.
Liberté, égalité, fraternité este un concept utopic care nu se va putea pune în aplicare până când conștiința oamenilor nu va evolua!

Mai jos puteți să urmăriți discursul lui Tymoshenko din piața Kievului. Vă amintește puțin de Iliescu? Mie cam da..

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments