Un PSD-ist insulta politia si cetatenii Clujului

Un PSD-ist de culoare are tupeul să insulte politia, jandarmii si cetățenii care au protestat astăzi împotriva Roșiei Montane, înjură ca la ușa cortului sugeți…vă bag în aia și aia..și le arăta la toți degetul cum se poate vedea în fotografiile de mai jos. Poliția nu-și mai face datoria de ani buni la Cluj, iar acest individ trebuia oprit și amendat pentru injurii aduse unor oameni care protestau pașinic..dar cine să facă asta???

politician_negru_da_muie_clujenilor_si_politistilor_proteste_29.09.2013_cuibus_blog_transilvania

politician_negru_da_muie_clujenilor_si_politistilor_proteste_29.09.2013_cuibus_blog_transilvania2

Domnilor PSD-iști chiar așa jos ați să acceptați astfel de personaje în partid?

RUȘINE!

Aici puteți să-l vedeți pe marele PSD-ist de culoare..care îl susține pe Alexandru Cordoș în campania electorala din toamnă. Dl. Cordoș ce părere aveți despre acest gest “frumos”???

negru_psd_cluj_muie_clujeni_injurii_verbal_agresiv_fata_de_protestatari_cuibus_blog_transilvania

organul_psd_care_injura_ca_un_birjar_psd_cluj_cuibus_blog_transilvania

sursa foto psdcluj

Sper să fie exclus din partid cât mai repede, dacă PSD Cluj mai are principii!

UPDATE: mister gaston nu mai e cică membru psd cluj, mea culpa că nu am verificat catastiful, oricum că e membru de partid sau nu comportamentul acestuia trebuia sancționat de autorități.

(Visited 22 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
cand marcheaza dedu?

nu asta i fratele lui mendy de la u?

Gaston

Nu mai sunt în PSD, deșteptule!

[…] Momentul in care pesedistul “de culoare” injura ca la usa cortului si le-a aratat protestatarilor degetul mijlociu a fost surprins de fotoreporterul si bloggerul clujean Lucian Cuibus, care a postat imaginile pe blogul sau. […]

Cristia

nu tin cu nici un partid, dar sincer, articolul acesta numa acuza faradovezi concrete. eu vad ca tipul din poza are manusi pe mana..si nu ca e negru, iar daca e negru.. e singurul legru din Cluj ca are Logan? a verificat cineva cui ii apartine masina cu acel numar de inmatriculare?