Advertising

Unde mergem in vacanta de Paste

Roma_vacanta_de_pasteZiua mea de naștere abia ce a trecut și pot spune că a fost senzațională, am primit un cadou neașteptat din partea părinților și a prietenilor mei. Cadoul meu a fost bliete de avion Roma și un sejur de 5 zile la un resort excelent. Totul a fost surprinzător mai ales atunci când mi-au povestit despre cum au pus totul la cale și au cumpărat biletele de avion Roma de la aerolines pentru ca eu să vizitez Roma.
Aveam idee despre ce voi găsi la Roma dar am început imediat să mă documentez despre locurile pe care le voi vizita, localurile unde voi mânca și bineînțeles cum mă voi deplasa prin oraș. Toate informațiile necesare le-am găsit pe internet dar ce am găsit când am ajuns propriu-zis acolo a fost de nedescris. Mi-a schimbat cu totul starea, acest cadou m-a făcut fericită și mi-a dat ocazia să pătrund într-o lume cu încărcătura istorică dar și într-o lume a gastronomiei de excepție. Da, am mâncat paste excepționale, pizza autentică, înghețată pe saturate și produse de patisserie. Cel mai mult mi-au priit momentele petrecute pe terasă sau pe bancă în parc savurând din cafeaua foarte aromată. Vă atașez câteva fotografii să admirați locurile care m-au fericit.

După toată aventura mea prin Roma am revenit acasă cu o energie debordantă și mi-a spus că trebuie să facem o tradiție în cercul meu de prieteni. O tradiție prin care fiecare dintre noi să aibă ocazia vizitării unui oraș turistic pe care dorește să-l vadă. Ne-am întâlnit cu toții, le-am arătat fotografiile, le-am dăruit suveniruri și am ales ca Mihai, viitorul sărbătorit să plece și el la Roma. Am ales tot aerolines ca mijloc de cumpărare a biletelor fiind cei mai rentabili pe acest segment. Ne-au confirmat acest fapt știrile online dar și faptul că eu am călătorit fără problem și fără mari cheltuieli așa cum putem vedea în Adevărul.
Roma este un oraș turistic important din Europa așa că mi-a fost simplu să găsesc informații și să le împartășesc cu voi – Wikipedia. Să aveți drum bun și amintiri de neuitat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments