Vara la Jupiter

Știu că e poate pentru unii este prea devreme, dar vorba omului gospodar iarna îți faci car și vara sanie.. Așa am putea și noi să gestionăm rezervările pentru vacanță pentru a putea beneficia de cele mai bune oferte la niște prețuri cât mai convenabile pentru buzunarul fiecăruia. Chiar dacă nu am fost de ani buni pe litoralul nostru, mă gândeam ca la anul să dau o fugă și până acolo dacă timpul îmi va permite acest lucru. Astfel mă uitam pentru niște cazări sp vedem cam în ce buget trebuie să mă încadrez pentru un sejur la mare. Astfel am dat hoteluri Jupiter și am dat de site-ul celor de la vileeforie.ro
Aici am găsit mai multe oferte de cazare pe litoralul românesc. La Jupiter de exemplu am găsit atât hoteluri de 3 stele cât și vile care au prețuri mai mici.
Rezervarea se face destul de simplu de către oricice turist printr-o solicitare via email, fax sau telefonic, iar agenția va trimite o factura proformă prin care veți achita un avans într 30-50% din totaul sumei întregului sejur. Avansul îl puteți achita îu lei sau euro. După ce ați achitat avansul veți primi voucherul de cazare cu adresa locației respective și toate datele de contact ale proprietarului și apoi aveți locul rezervat, iar restul sumei se va plăti cand ajungeți la unitatea de cazare. Toate rezervarile la Vile și Pensiuni se fac minim pe 4 nopți cazare sau la Hoteluri pe sejururi de 5, 6 respectiv 7 nopți de cazare.

Dacă vreți să organizați totul din timp și fără stres profitați de prețurile mai reduse pe care le puteți obține acum.

Vacanță plăcută!

(Visited 17 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments