Advertising

Verighetele- simbol al dragostei

verighete-atcom-lux-luna-aur-roz_1_74_cuibus_blog_transilvania_romaniaSe spune ca dragostea este singurul lucru care ne poate face cu adevarat fericiti. Intradevar, dragostea este un lucru minunat, un sentiment unic care nu se compara cu nimic altceva. A iubi pe cineva inseamna a face totul pentru fericirea lui, inseamna a imparti toate placerile, bucuriile si momentele grele la doi. Atunci cand ti-ai gasit perechea, viata ti se pare mai frumoasa, mai colorata. Iubirea ne desavarseste ca persoane, ne face sa crestem, sa ne maturizam. De aceea este important ca atunci cand cineva te face sa te simti cea mai importanta persoana din lume, sa iti dai seama ca acela este aleasul sau aleasa si ca merita sa iti traiesti toata viata langa el/ea.

Sentimentul acesta nobil trebuie sa fie redat de un obiect tangibil pentru a il aduce in sfera realului si al face cat mai palpabil posibil. Acest rol ii revine trandafirului rosu, semn al pasiunii si dragostei. Insa, un rol la fel de important il joaca si verighetele. Verighetele reprezinta modul prin care doua persoane isi promit una alteia iubire neconditionata. Acestea sunt obiectele principale in cadrul unei nunti, intrucat sunt singurele care traduc iubirea mirilor si juramintele lor de credinta, pretuire si daruire reciproca.
Orice cuplu isi poate gasi propriile modele, datorita numeroaselor verighete. Asadar, fie ca sunteti un cuplu modern si rafinat, un cuplu simplu, elegant, sau un cuplu care apreciaza istoria si obiectele vintage, cu siguranta undeva va asteapta si perechea de verighete care va va intregi dragostea.
De obicei, femeile sunt cele care poarta accesorii si pentru ele conteaza mai mult modelul inelului. Insa, a fi un cuplu inseamna a potrivi gusturi si preferinte, de aceea, verighetele de nunta sunt foarte importante prin faptul ca trebuie sa fie pe placul ambilor parteneri. Probabil cele mai populare modele sunt verighetele din aur gallben.Acestea sunt de cele mai multe ori simple si elegante. Alegerea celor mai multe cupluri sunt verighetele cu pietre. De obicei, aceste modele de verighete presupun decorarea cu pietre doar a unuia dintre inele, cel al miresei, astfel incat sa ofere o nota eleganta doamnei si o nota serioasa domnului.
Varietatea se refera nu numai la modele, dar si la preturi. Astfel incat orice cuplu sa isi permita sa isi simbolizeze in acest fel iubirea. Competitivitatea in acest domeniu face sa coexiste pe piata atat verighete de aur ieftine pentru persoanele modeste, cat si verighete la preturi mai mari pentru persoanele mai extravagante. Dar, indiferent de pret si de model, orice cuplu casatorit ar trebui sa poarte verighete ca simbol al dragostei lor, unul fata de celalalt..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments