Sport

Viata bate filmul – RAPID la cinematograf

rapid_la_cinematograf_ultras_rapid_giulesti_cuibus_blog__cluj_transilvaniaDacă în alte țări echipele iubite de suporteri se luptă pentru supremație în prima ligă, la noi se pare că aceste echipe sunt în insolvență sau cu un picior în groapă. Totuși acestea sunt singurele care mai au suporteri care cântă 90 de minute indiferent de rezultat. U CLUJ, POLI, UTA, RAPID, SPORTUL sunt cam singurele care mai au suporteri. Mi-a plăcut mult inițiativa Ultrașilor Giuleșteni de la Cinema și nu am cum să nu o promovez:

“Cu aproape 24 de ore înainte de derby-ul cu Petrolul Ploieşti, Daniel Pancu, Nicolae Grigore şi ceilalţi jucători din lotul pregătit de Marian Rada au decis să meargă la un film şi au ales să vizioneze producţia Stand Up Guys, cu Al Pacino şi Christopher Walken în rolurile principale. Aici au avut parte de un moment încă fără corespondent în fotbalul românesc.

În timp ce fotbaliştii aşteptau începutul filmului, aceştia au descoperit uimiţi că ceilalţi “spectatori” erau de fapt ultraşi ai Rapidului, care au transformat sala de cinema într-o adevărată “peluză”, cântând imnul Rapidului şi alte scandări tipice Giuleştiului. Tonul a fost dat de soneria unui telefon mobil, chiar în momentul în care filmul stătea să înceapă. Extrem de impresionat, goalkeeper-ul Pecanha a început să plângă, iar reacţii similare au avut şi ceilalţi 27 de jucători ai Rapidului prezenţi în sală.

Fanii şi-au dorit să le transmită astfel un nou mesaj de susţinere favoriţilor si sa isi arate iubirea neconditionata fata de echipa.

La eveniment au participat 150 de suporteri de la tribuna a II-a, iar momentul a fost realizat cu ajutorul managerului Dănuţ Perjă

Rapid Giulesti”. Vizionare plăcută!


 

Sper să scape odată și odată și giuleștenii de prăjitura copos și RAPIDUL să renască doar cu tineretul lor!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments