Fuck the system

Violenta continua

porfireanu.jpeg

Sursa foto: FC Botosani

Dupa cazul handbalistului Marian Cozma omorat cu bestialitate de niste tigani unguri, fotbalistul Andrei Porfireanu de la FC Botosani a fost atacat in strada de 7-8 tigani care i-au cerut bani. Acesta neavand la el decat 10 lei, nu le-a dat nimic. Drept urmare a fost incercuit si batut cu bestialitate de acesti nenorociti care trebuiau sa fie impuscati de Hitler odata pentru totdeauna. Fotbalistul este in Spitalul “Sfantul Spiridon” din Iasi unde trebuie sa stea cel putin 40 de zile.  Nu am treaba cu nici un neam, dar criminalii trebuie stersi de pe fata pamantului sa traim in liniste si pace!

“Le-am spus că nu am bani pentru că, sincer chiar numai o sută de mii aveam la mine. Le-am spus să mă lase in pace şi am dat să plec, însă în acel moment m-au lovit, am căzut şi au început să dea in mine. Cred că erau şapte, chiar opt ţigani, pentru că vorbeau între ei în ţigăneşte. M-au încercuit şi au dat în mine cu sălbăticie. Veneau picioare şi pumni din toate părţile. Dacă îi văd, ii recunosc”, a declarat fotbalistul pentru Botoşani News.

Dezamăgirea acestuia este, însă, aceea că va pierde multe jocuri ale echipei sale, unde antrenorul Cristi Popovici se baza pe el.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
copilu

Nu cred ca are importanta ca sunt tigani, unguri,albi sau negrii……….faptul ca aceste bestii(pe care nu le putem numii oameni) au batut si in cele din urma au ucis pe cineva ar trebui sa dea de gandit celor care se ocupa de protejarea noastra. Si nu in ultimul rand ar trebui sa dea de gandit celor care ii pedepsesc pe acestia. Sa primeasca si criminalii ceea ce “au dat”. Nu e vorba doar de moartea unui om……………mai mare e durerea care ramane in sufletele celor ce l-au cunoscut si iubit.Sa-i doara si pe ei asa cum o doare pe mama… Mai departe»