Advertising

Viva D8, cea mai accesibilă tabletă 3G de 7,9 inch

Allview VivaD8_cuibus_blog_transilvaniaDe curând, cel mai important producător autohton din industria IT&C, Allview, a lansat pe piață tableta Viva D8. Noul device este dotat cu display IPS de 7,9 inch, procesor Dual Core de 1,3 GHz, două camere foto, oferă conectivitate 3G HSPA+ şi rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Viva D8 oferă conectivitate 3G HSDPA+, GPS, Bluetooth 4.0, wi-fi şi port usb. Prin intermediul funcţiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua şi a primi apeluri, mesaje text sau multimedia.

Displayul IPS de 7,9” are o rezoluție de 1024×768 pixeli și reprezintă o soluţia ideală pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită. Tableta este dotată cu o cameră principală de 3MP care oferă funcţii ingenioase precum detectarea zâmbetului, capturare vocală, fotografiere HDR şi foto panoramic. În partea frontală a tabletei se află o a doua cameră de 1MP care facilitează convorbirile video.

Noua tabletă din gama Viva lansată astăzi oferă performanţă optimă şi portabilitate la un preţ accesibil. Dotată cu un display de dimensiuni ideale si compatibilă cu Smart2View, Viva D8 reprezintă o alegere inspirată”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Tableta este compatibilă cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.
Noua tabletă Allview Viva D8  poate fi achiziţionată din magazinele partenere la prețul de 649 lei.  Tableta poate fi achizitionată şi împreună cu adaptorul wireless display Smart2View, la preţul de 749 lei.
Pentru mai multe detalii legate de noul device, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, allview.ro..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
endrepaul

Viva D8 este o tableta slim , eleganta si usor de manevrat, cu un display luminos IPS-LCD cu o diagonala de 7,9’’, potrivita pentru jocuri sau vizionat filme. are un procesor puternic care iti ofera o viteze de reactie rapita. pretul este unul forte bun. Tableta face toti banii.