Advertising,  Auto & Moto,  Business

Vrei sa-ti deschizi un service auto?

service_auto_adDacă ești pasionat de mașini și dorești să începi o afacere pe cont propriu, una dintre opțiuni ar fi deschiderea unui service auto, având în vedere că în România numărul de mașini a crescut foarte mult. Dacă poți să alegi unul din marile orașe deoarece cu siguranță vei avea un succes mult mai mare. De preferat Bucureștiul, Clujul, Timișoara, Constanța sau alt oraș cu un număr mare de automobile. Dacă ai ales orașul și locația poți începe să cauți ustensilele de care vei avea nevoie pentru demararea afacerii.
Dacă te axezi doar pe o parte de servicii gen vulcanizare, tinichigerie atunci nu ai așa mare bătaie de cap cu alegerea de scule service auto. Dacă în schimb dorești să oferi toată paleta de servicii celor care au mașini, atunci vei avea ceva bătaie de cap. Spre norocul tău există profesioniști care te pot consilia cu sfaturi utile în demersul tău.  Cei de la Lincos vă oeră o gamă largă de ustensile care vă văr ajuta în desfășurarerea activității voastre.

Amintesc doar căteva produse pe care le puteți găsi la ei:

Elevator cu două coloane de 3.2t cu deblocare manuală. Brațe simetrice, cu transmisia situată în partea de jos, distanța dintre brațe 2580mm, capacitate de ridicare 3.2t, înălțimea de ridicare 1900mm, Scule de mână, mașini de jantat și echilibrat, cricuri tip crocodil și capre, pistoale pneumatice, schimb de ulei, maşini de jantat, scule reglaje distribuţie, maşini de echilibrat, scule pneumatice, scule pneumatice ajutătoare, dizpozitive de sablare, prese arcuri, prese hidraulice, scule de tras și împins, aparat de reglat geometrie – direcţie ș.a.

Mi-a plăcut mult că pe acest site găsim specificat drepturile pe care le au consumatorii care doresc să returneze produsele după 8 zile lucrătoare.

În baza legii XXXVI/2002 fiecare cumpărător are dreptul de a refuza produsul, în termen de 8 zile lucrătoare, care se realizează cu următoarele condiții: Dreptul de refuzare este valabil pentru orice produs care este în ambalaj original și nedeteriorat.Opțiunea de refuzare se face în scris pe adresa e-mail lincos.hu.Contravaloarea produsului se plătește în termen de 30 zile de la refuzarea produsului.Plata contravalorii produsului  nu include cheltuielile poștale, ele fiind suportate de către client.Dacă livrarea sa făcut gratuit, clientul va fi obligat să plătească taxa poștală calculat după greutatea produsului,ceea ce firma a dat- o ca bonus.În cazul în care produsul a fost folosit este zgîriat,nu este în ambalaj original nu va fi răscumpărat, va fi trimis înapoi pe costul clientului. Dacă în prezența curierului se dovedește că produsul este deteriorat, și deteriorarea produsului s-a produs înaintea preluării produsului garantăm schimbarea produsului în termen de 8 zile.Deteriorarea produsului se dovedește prin proces verbal scris de curier.

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments