Politica

Vrem un CLUJEAN la primaria CLUJULUI!!!

Călin Stoia şi Sorin Apostu rămân în arest în următoarele 29 de zile dare, respectiv pentru luare de mită! O veste bună pentru Toţi clujenii adevăraţi şi a celor care iubesc Clujul, care s-au săturat de “experimentele” Dl. Apostu care se lăuda printre prieteni că a venit în ardeal să-şi bată joc de ardeleni…se pare că adevărul iasă la suprafaţă chiar şi în Românica noastra şi lăcomia şi prostia se plăteşte într-un final. Urmează cei din deal şi încet se curaţă şi Clujul de baronii mânjiţi.

Sper cu această ocazie că acei clujeni formataţi pe portocaliu îşi vor reveni şi vor vota un CLUJEAN ADEVĂRAT la Primărie! Nu mai vrem mitici la conducerea capitalei TRANSILVANIEI! Pentru clujeni sa fie mare învăţătură de minte. Să nu mai voteze cu inima şi cu fiorii din puchiaca, ci cu Creierul. Să se termine cu circul de până acum. Să aleagă un clujean, un ardelean, căruia să-i pleznească talpa de pe obraz, dacă nu sta în banca lui, nu după indicaţii de la bucale!

Totuşi sper să nu fie doar un joc ieftin şi Justiţia să-şi facă treaba până la capăt! Toată averea să fie purecată de când acest personaj a călcat în Cluj – OPC, USAMV, Primarie..a umilit clujenii adevăraţi!

Toate ca toate dar am ajuns de toată groaza. Dint-un oraş frumos am ajuns mai rău ca Bucureştiul. Siguranţa 0, servicii la fel, eliminarea spaţiilor verzi cu intenţie (vezi piaţa Unirii, Parcul mare, Parcul rozelor..), poluare la maxim fără nici o măsură normală, trafic miticesc, mizeri cum nu credeam să văd în Cluj vreodată.. Totul e pe dos de când PDL a ajuns la conducerea Clujului sper să scăpăm cât mai repede de ei şi de restul cianuraţilor.

Un singur lucru bun a făcut Dl. Tişe, cred singurul PDL-ist care a făcut tot ce a promis, a fost realizarea noului stadion Dr. Mircea Luca sau Cluj Arena cum l-au botezat eronat politicienii.

Şi cei din Taiwan ne umilesc:((

Dintre Radu Moisin şi Laszlo Attila îl prefer pe cel din urmă deoarece nu mai vreau un pedelist portocaliu şpăgar la conducerea Clujului. Sper ca şi cei din Consiliul Local să voteze normal nu după ordinele de la bucale.

Respect DNA!

DNA, DNA mergi şi-n GRUIA!

AMIN!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alin UCj

Si apropo, cine ti-a spus ca udemeristul ar fi mai serios? Reprezinta acelasi gen de oameni, si unguri pe deasupra.

Alin UCj

Si tu se pare ca ai ajunsdestul de rau… unde anume pe teritoriul tracilor a fost cantonata aceasta legiune romana?

Alin UCj

Se vede ca il vrei pe Attila interimar, vorbesti ca o boanghina. Pacat ca faci parte din asociatia TDA.