Divertisment

Where the Hell is Matt?

Matt este un tînăr de 32 de ani pentru care viaţa îi era ocupată doar cu jocurile video.  În 2003, după ce a renunţat la jobul său din Brisbane, Australia şi-a folosit banii pentru a călătorii în Asia.  El şi-a făcut un site pentru a putea păstra mai bine legătura cu familia şi prietenii: www.wherethehellismatt.com. După câteva luni de călătorie, prietenului lui Matt i-a venit o idee de a dansa impreună cu alţi oameni in videoclipurile lui, deoarece până în acel moment dansa singur în diverse locaţii. Acest lucru sa dovedit a fi o idee foarte bună.După un timp Matt a început să devină tot mai celebru în lumea internetului  şi să afle tot mai multă lume despre dansul lui. Acum este tipul cvasi-celebru care dansează în diverse tări. E simpatic şi amuzant.

Apoi a venit o altă provocare din partea unui producător de guma care au spus că-l sponsorizează să realizeze iaraşi filmulete peste tot în lume. Astfel,cu ajutorul gumei Strige în 2006 Matt a început o excursie de 6 luni, prin 39 de ţări şi pe toate cele 7 continente. În acest timp, el a dansat foarte mult. Cel de-al doilea videoclip al lui Matt a fost şi mai celebru.

În 2007 a repetat această excursie deoarece primea multe scrisori din toate colţurile lumii, şi aşa a invitat toţi susţinatorii lui sa danseze alături de el pe unde mergea.În prezent, Matt locuieşte în Seattle, Washington, cu prietena lui, Melissa, şi câinele Sydney. El nu a avut niciodată un adevarat loc de muncă, deoarece colindă lumea. Matt nu este bogat. Matt nu are  secrete magice pentru a se deplasa ieftin. Matt crede că americanii trebuie să călătorească în străinătate mai mult.

Matt a fost foarte sărac şi nu a mers la colegiu. Când a ajuns în vârstă, el a avut plăcerea de a descoperi că nimănui nu-i pasă de el. Matt nu este complexat că nu a absolvit un colegiu, deoarce consideră că există şi alte modalităţi de a-şi umple capul său.

Matt este stângaci dar simpatic şi natural în acelaşi timp.

Cred că lumea trebuie să aibă cât mai mulţi oameni ca şi Matt, veseli, iubitori şi să călătorească peste tot în lume.

PEACE!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Andrea

un alt exemplu : http://www.asianpaths.com

star_nbwa

il invidiez … ma fece sa imi dau seama cat de putine am vizitat din lumea asta

sindrom

da.. ca si Matt si ca Zorba Grecul. asta inseamna viata adevarata!