WOT – Web of Trust

Doriţi să ştiţi în care site-uri puteţi avea încredere? Vreți să aflați escrocherii pe care le fac unele magazine online și care sunt nesigure?
Site-urile care colectează informaţii personale fără permisiunea dumneavoastră?

Aveți la dispoziție WOT – Web of Trust. Web of Trust este o companie finlandeză fondată în 2006. Totalitatea produselor oferite folosesc date despre site-uri colectate de la milioane de utilizatori care veghează persoanele vizice și întreprinderile de link-urile nesigure, care duc la diverse probleme, fără a restricţiona accesul la internet. La baza a produselor noastre este WOT, browser-ul nostru add-on este gratuit.

WOT Reputation Data este disponibilă pentru companiile care doresc să consolideze şi să îmbunătăţească produsele lor, precum şi pentru proteja şi siguranța utilizatorilor lor. WOT Trust Seals vine în sprijinul  proprietarilor de site-uri pentru ași afişa reputaţia lor de excelență pentru vizitatori.

Eu am folosit de curând acest site, deoarece am primit un mail care nu-mi inspira încredere. De la moredigital.com care vroiau să plătească un spațiu de pe vifo.ro. Având în vedere că nu-mi inspira foarte mare încredere, am început să scormonesc în gunoiul de pe google..și am aflat că nu sunt prea seriși după cum puteți vedea și voi: mywot.com unde are multe voturi – very poor . Apoi am ami căutat pe forumurile specializate și la fel am găsit informații utile care m-au făcut să nu răspund la acest mail dubio.

Așă că vă recomand cu încredere mywot.com când intuiți că un site nu este foarte serios..

(Visited 16 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments