Cea mai frumoasa fotografie de vacanta te duce cu zaharelul!

Ziua de Cluj – concurs trucat sau realizat doar pentru trafic???

Din păcate ca orice lucru bun care durează puțin și ziarul Ziua de Cluj a pierdut foarte mult în calitate în ultimul timp. Chiar dacă avea la un moment dat cei mai buni ziariști și nivelul informațiilor oferite clujenilor era bogat și destul de bine documentat, în ultima perioadă dă cu stângul în dreptul.

Pe de altă parte concursurile organizate de către compania Clever Media SRL care este deținătoarea site-ului www.ziuadecj.ro sunt de toată jena ca și organizare și corectitudine. De ce spun asta, pentru că am avut parte de 2 participări cu cântec, mai jos vezi afla detalii despre acestea.

Dacă eram la prima experiență ziceam că hai las de la mine..ca mai sunt scăpări dar deja e a doua gafă la care eu sunt victima. Ori eu nu sunt agreat de acest ziar, ori organizarea e jalnică. Poate sunt mânuite concursurile, ori nu prea interesează pe nimeni organizarea bună a acestora și sunt făcute doar pentru trafic, că oricum se primesc bilete gratuite..nu știu ce să spun.

Prima experiență negativă a fost participarea la concursul la care se ofereau 2 bilete pentru “Măscăriciul” cu Horațiu Mălăele.

Acolo regula era simplă ca bună ziua..primii 10 participanți care răspundeau corect la întrebarea pusă de ei câștigau automat câte o invitație la acest spectacol…Întrebarea a fost: “Care este singurul film regizat până acum de Horaţiu Mălăele?
Răspunsurile vor fi trimise la categoria comentarii. Primele zece persoane care vor furniza răspunsul corect vor câştiga un bilet la spectacolul „Măscăriciul” de la Cluj, din 27 iulie.”

Cum întâmplarea a făcut să facă să fiu tocmai în acel moment pe site-ul Ziua de Cluj am postat rapid răspunsul corect, doarece Nunta Mută e unul dintre filmele preferate, plus că l-am văzut printre primii în România și am rămas plăcut impresionat de această capodoperă românească. Aștept cu mare interes și alte filme ale maestrului Horațiu Mălăele. Repet nu vroiam neaparat să obțin acel bilet, doarece oricum aveam în plan să merg la spectacol, dar având în vedere coincidențele de mai sus am zis de ce să nu încerc să particip și eu.

Deci clar am răspuns cel mai repede în data de 19 iulie la ora 9:55 a.m așa cum se poate vedea și în imaginea de mai jos. Următorul răspuns corect a aparținut lui Claudiu la 10:01.

Deci conform regulamentului eram câștigătorul unei invitații la spectacol. Doar că la noi una se spune și alta se face..și nu mare mi-a fost mirarea când am văzut că nu eram pe lista câștigătorilor așa cum puteți vedea în snapshotul de mai jos:

Am ramas perplex când am văzut, nu pentru că așa cum spuneam aveam nevoie de acest bilet-invitație, ci pentru că mă băzâiau amicii că sunt primul care am răspuns corect și deci am și câștigat invitația respectivă.

Am încercat să contactez redacția dar brusc tocmai în acel moment nu mergea..răspunsul primit:

Deci no comment.. no answer.

Comentariile negative la acel concurs mi-au fost cenzurate așa cum se practică în democrația din Românică..

Clar că bombardam cu mesaje si comentarii, nu mă las până nu se face dreptate.

Până la urmă au mai organizat să mai dreagă busuiocul, cred că nu eram singurul în aceiași situație…

La această ediție au schimbat puțin regulile, de fapt au mai introdus regula cum că de la un IP se va lua în considerare un singur vot…deci mare lucru ca cineva să schimbe IP și MAC-ul să voteze de câte ori vrea..parcă e un remember de la concursurile aranjate de acum 10-15 ani..

Acum nu am mai fost primul, deoarece după această întâmplare am decis să nu mai citesc acest ziar, dar la insistențele amicilor că au mai organizat un concurs, am zis să mai încerc odată să vedem dacă chiar totul e trucat.

Din fericire pentru ei a fost ok de această dată..deși am postat 2 comentarii ca și test si le-au lăsat ambele..deci faza cu IP a fost fâs..

Credeam că a fost doar o mică dezorganizare care s-a terminat cu bine până la final, dar se pare că nu.

Odată cu lansarea concursului ” CONCURS ziuadecj.ro: Cea mai frumoasă fotografie de vacanţă te duce la Scorpions ” au reapărut problemele.

Regulile sunt simple ca bună ziua:

“Punem la bătaie în total 20 de bilete la Scorpions!
Regulamentul concursului este simplu: încarcă fotografia până în 30 septembrie, pe contul de Facebook ZIUA de CLUJ. Noi vom ataşa toate fotografiile la acest articol şi le vom supune la vot în perioada 1-7 octombrie. Cele mai apreciate 10 fotografii vor fi premiate cu câte două bilete la concert.
Important: trebuie să precizaţi unde şi când a fost realizată fotografia.
Angajaţii şi rudele până la gradul II ale angajaţilor ZIUA de CLUJ nu vor putea participa la concurs.”

Se pare că cineva nu mă agrează în redacția Ziua de Cluj, de ce nu știu că am promovat și susținut acest ziar de mai multe ori.

Am adăugat și eu poza pe FB cum trebuia..și așteptam ziua de 1 octombrie să văd mai multe fotografii frumoase, iarăși nu mă intereseaza biletul la concert, deoarece în cazul unui câștig o să-l donez cuiva, având în vedere că am bilete pentru acest eveniment de când s-au scos la vânzare.

Încă odată întâmplarea a făcut să fiu online când au lansat concursul și astfel am fost primul care a postat fotografia pentru pentru acest concurs cum se poate vedea mai jos:

Având în vedere că mai multe persoane au comentat negativ din punctul lor de vedere a reînceput cenzura pe site-ul Ziua de Cj..de ce domnilor? Ce presă reprezentați dumneavoastră?

Dar cum orice se postează pe net rămâne undeva și oricând poate să existe o probă am recuperat comentariul meu și al lui Manica Tudor:


Au scos cele 2 comentarii că nu dădeau bine pentru ziar..și au comentat chiar ei spunând că pozele pot fi încărcate pe contul de Facebook al Ziua de Cluj…ALOOO domnul de la taste ce reguli se respectă în concursurile organizate de dumneavoastră??? Citez iar: “Punem la bătaie în total 20 de bilete la Scorpions!
Regulamentul concursului este simplu: încarcă fotografia până în 30 septembrie, pe contul de Facebook ZIUA de CLUJ. Noi vom ataşa toate fotografiile la acest articol şi le vom supune la vot în perioada 1-7 octombrie. Cele mai apreciate 10 fotografii vor fi premiate cu câte două bilete la concert.”

Deci asist încă odată la încălcarea unui regulament al unui concurs din România. Cu această ocazie imi este clar că nu voi mai participa niciodată la vreun concurs organizat de acest ziar până nu vor învăța că utilizatorii trebuiesc respectați nu duși cu zăhărelul pentru trafic..si reclame.

Aștept un răspuns la problema sesizată de mine. MULȚUMESC anticipat!

Păcat că nu există o persoană serioasă care să se ocupe de concursuri în redacția Ziua de Cj..poate pe viitor cine știe?!

Sunt curios acum cum se va drege busuiocul sau cum se va argumenta neincluderea fotografiei adăugate de mine pentru acest concurs dar și a altor participanți ..

 

Sursă probe:

http://www.ziuadecj.ro/eveniment/concurs-ziuadecjro-castiga-un-bilet-la-mascariciul-cu-horatiu-malaele–70569.html

http://www.ziuadecj.ro/eveniment/castigatorii-celor-10-bilete-la-spectacolul-mascariciul–70826.html

http://www.ziuadecj.ro/eveniment/concurs-castiga-inca-10-bilete-la-spectacolul-mascariciul–70938.html

http://www.ziuadecj.ro/eveniment/castigatorii-celei-de-a-doua-serii-de-10-bilete-la-mascariciul–71079.html

 

Dacă ați întâmpinat și dumneavoastră astfel de probleme vă rog să mă contactați de urgență.

(Visited 28 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alin UCj

ziua de Cj a devenit un ziar de duzina, aservit politico-economic anumitor grupuri de interese, iar capul rautatilor de acolo l-ai prezentat in articol. Bravo!