Advertising,  WWW

10 ani de Google AdSense

Google_Adsense_10years_cuibus_blogÎn această lună cei de la AdSense sărbătoresc a 10-a aniversare și un deceniu de parteneriat cu editorii. Cred că majoritatea bloggerilor au colaborat sau mai colaboreazp cu cei de la Google AdSense, care s-au dezvoltat și perfecționat mult în ultimii 10 ani. Acest lucru se datorează în mare perte și editorilor care au creat conținutul web accesat în fiecare zi de utilizatori de peste tot.
În ediția specială a buletinului informativ AdSense, suntem invitați să participăm la festivitate.
Astfel în 18 iunie veți putea urmări hangoutul live susținut de Susan Wojcicki, vicepreședinte senior al departamentului de publicitate. Confirmarea că participați o puteți face aici.

Dacă doriți să participați la un curs gratuit – AdSense 10 Challenge – vă puteți înscrie aici. Creșteți veniturile și deveniți un expert AdSense, cu ajutorul cursului nostru gratuit pentru specialiști, cu o durată de 10 săptămâni. Mai jos puteți vedea topicurile cursului:

orar_adsense_10_challenge_cuibus_blog

Pentru cei care nu știu mare lucru despre AdSense și doresc să asculte poveștile de succes din ultimii 10 ani, care vă pot inspira și pe voi, intrați aici.

LA MULȚI ANI AdSense!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
sfinx

il folosesc de 4 ani si sunt multumit