Advertising,  Auto & Moto

Vrei o masina?

autodel_cuibus_blogDe mult timp îți dorești să achiziționezi o mașină, dar nu ai avut timpul necesar pentru a face o căutare serioasă despre mașina care ți se potrivește cel mai bine? Cred că cea mai bună soluție în astfel de cazuri este o căutare online pentru a vedea mai în detaliu informațiile tehnice și economice pentru fiecare model/clasă în parte. Cel mai ușor puteți găsi aceste informații pe un site auto specializat. Dacă căutați autoturisme noui sau second hand, autodel.ro poate să fie un site util pentru dumneavoastră. Tot pe acest site puteți găsi și camioane, motociclete, utilitare, mașini agricole, piese de schimbe și alte obiecte. Căutarea este foarte simplă, puteți seta mai mulți parametri cum ar fi prețul, anul de fabricație, motorul, rulaj, combustibil, transmisie, dotări, locație, stare tehnică, alți parametri, caroserie.

Tot aici găsiți diverse aplicații utile, ca și calculatorul de taxă auto pe anul 2013. În funcție de categoria autovehicolului dumneavoastră, tipul, capacitatea cilindrică, vechimea acestuia, normele de poluare și emisia de dioxid de carbon se calculează taxa auto.  Valoarea in lei a taxei auto se calculeaza pe baza cursului de schimb valutar stabilit in prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent, curs publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Calculator Impozit Auto 2013 care vă ajută să vedeți cât trebuie să plătiți pentru autoturismul vostru, în funcție de capacitatea cilindrică și județul unde este înmatriculat autovehiculul. Dacă alegeți să plătiți taxa până pe 31 martie 2013, beneficiați de o reducere de 10%. Astfel, trebuie să scădeți 10% din suma pe care o afișează calculatorul.

Calculatorul pentru detectarea conținutului de alcool din sânge se face în funcție de vârstă, sex, înălțime, greutate. Trebuie să mai introduci timpul total care a trecut de când ai băut, tipul de băutură alcoolică consumată, contrntrația acestuia, tipul paharului, numărul de pahare. Apoi calculați alcoolul ingerat, alcoolul rămas și conținutul de alcool din sânge..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments