7 motive sa alegi un aparat AC cu Inverter si jet multidirectional

osakaA trecut vremea sistemelor traditionale de climatizare si a venit moda inverterelor! Nu este un fapt intamplator, pentru ca avantajele tehnologiei DC Inverter sunt sinonime cu noile standarde pentru eficienta sezoniera inalta, pentru un consum de energie electrica responsabil si intr-un cuvant, pentru un cumparator inteligent.
Iata alte 5 motive in plus pentru care sa alegi o caseta de tavan Osaka cu puterea corespunzatoare necesitatilor proiectului tau, din noua gama cu Inverter si jet multidirectional:
1.    Montarea unei astfel de solutii favorizeaza o utilizare economica a spatiului destinat climatizarii, datorita instalarii in plafon, cu minim efort si deranj
2.    Ventilatorul unitatii este prevazut cu palete de forma tridimensionala, care contribuie la o distributie uniforma a curentilor de aer rece / cald pe intreaga suprafata dorita. Schimbul termic se efectueaza cu maxim de eficienta, datorita scaderii rezistentei aerului si maririi volumului acestuia.
3.    Functioneaza in parametri normali chiar si la temperaturi scazute, de -10°C pe racire si -15°C pentru incalzire.
4.    Asigura un confort sporit, gratie operarii silentioase.
5.    Design deosebit. Aspectul modern si elegant al casetelor Osaka de ultima generatie le face usor de introdus in orice decor contemporan, indiferent de destinatia spatiului pe care intentionati sa il climatizati.

(Visited 43 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments