Advertising,  Casa si gradina

Ce produse pot cumpara de la Analko?

analko_doorsAm mai spus-o si o mai spun: de fiecare data cand sunt multumit de un anumit magazin, il recomand si altora. Astazi a venit randul magazinului Analko, un magazin de la care mi-am cumparat de curand rulouri exterioare. Mi-am luat rulouri aplicate de culoare maro si casa mea arata diferit in cel mai bun sens. Confortul din interior este mult mai ridicat, deoarece vara e mai racoare, iarna mai cald si am intuneric in camera oricand, indiferent de intensitatea luminii de afara.
Revenind la magazinul Analko, in cele ce urmeaza vreau sa iti spun ce categorii de produse gasesti aici:
• Usi de garaj
La orice garaj usa este foarte importanta. Usile de garaj trebuie sa fie rezistente la factorii externi, trebuie sa ofere siguranta si sa asigure un acces cat mai simplu. La Analko gasesti mai multe tipuri de usi de garaj – sectionare, glisante si de tip rulou. Cele sectionare sunt acele usi care se deschid in plan vertical si se gliseaza pana cand se alineaza paralel cu plafonul. Ele pot fi folosite atat in mediul rezidential, cat si in mediul industrial. Usile glisante sunt si ele usor de folosit si sunt potrivite atat pentru garajele simple, cat si pentru cele duble. Ele ofera un acces usor in interiorul garajului si au un design placut. Ultima categorie, usile de tip rulou sunt si ele foarte des intalnite in mediul rezidential, comercial si industrial. Ele sunt silentioase si etanse si ocupa foarte putin spatiu. Cand alegi o usa de garaj, cea mai potrivita varianta ar fi sa alegi o usa cu deschidere automata.
• Rulouri exterioare
La Analko poti gasi si rulouri exterioare. Spuneam la inceput ca si eu am cumparat de la ei. Poti cumpara de aici atat rulouri exterioare suprapuse (cele care se instaleaza in acelasi timp cu tamplaria), cat si rulouri exterioare aplicate (cele care se monteaza pe tamplaria deja existenta).
• Plase de insecte
Plasele de insecte sunt alte produse pe care le gasesti la acest magazin. Vei putea cumpara de aici: plase de insecte fixe, plase tip rulou, plisate si glisante. Alege cea mai buna varianta pentru tine.
Acestea sunt principalele categorii de produse pe care le gasesti la Analko. Produsele sunt de calitate, raportul calitate-pret este unul corect si gama de produse este diversa.
Tu ce produse ai dori sa cumperi de pe analkodoors.ro si de ce?.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments