Advertising

Idei de petreceri pentru copii

pictura pe fataIti amintesti petrecerile aniversare din copilarie? Mai mult ca sigur erau simple, cu tort, inghetata si jocuri clasice. In zilele noastre, insa lucrurile s-au schimbat. In locul acestor petreceri simple multe familii opteaza pentru evenimente extravagante, ce au loc de obicei in locatii scumpe precum o sala de joaca, un studio artistic sau chiar un club.
Daca bugetul nu iti permite angajarea unui mini-circ care sa distreze copii la petrecerea aniversara, nu iti face griji, exista multe alte optiuni ieftine ce pot fi la fel de creative si de interesante. In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva idei care sa aduca zambetul pe fata celor mici si care sa le lase amintiri placute.
Una dintre cele mai amuzante teme pentru petrecerea copiilor este cea cu animale de plus. Pentru aceasta, fiecare invitat trebuie sa aduca jucaria de plus favorita. In sufragerie poti aseza paturi pentru picnic si cate o perna confortabila pentru fiecare copil, cu un nou prieten de plus. Un tort cu ursuleti de jeleu si cateva decoratiuni din hartie, iar petrecerea va fi cu siguranta apreciata de catre cei mici.
O alta petrecere uimitoare poate avea ca tema personajele din povesti. Invitatii vor fi rugati sa vina imbracati ca personajul lor favorit. La inceputul petrecii copii pot juca „20 de intrebari” pentru a determina identitatea fiecaruia. De asemenea fiecare invitat poate primi cate o agenda in care sa isi poata construi sau scrie povestile preferate despre aceste personaje.
Cei mai multi copii adora sa faca dulciuri, iar ciocolata nu numai ca este populara, dar se si prepara usor. Poti gasi o varietate de mulaje vesele si interesante si arome de ciocolata topita la un magazin de specialitate. Topeste ciocolata in cuptorul cu microunde, iar copii o pot turna in mulaje si pot deveni cat de creativi vor cu decoratiunile. Mulajele se vor intari rapid in frigider sau congelator, iar curatenia poate fi extrem de rapida daca pui hartie pentru gatit pe statia de lucru a copiilor.
Tema unui carnaval in curtea casei necesita un pic mai multa munca, dar daca ai o curte mare sau chiar un garaj spatios si poti petrece cateva saptamani facand planuri si creand cateva jocuri, aceasta poate fi o alternativa buna la o sala de bowling, la un studio sau la orice alta locatie. Unele jocuri pot include trasee de mini golf sau aruncarea inelelor pe sticle (care vor fi umplute cu apa si colorant alimentar pentru un aer festiv). De asemenea puteti avea si o statie de tatuaje, pictura pe fata si baloane..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments