Mezelurile Fiorucci
În 1890 începe povestea celor de la Fiorucci, atunci când Innocenzo Fiorucci a înființat compania din Norcia, Italia. A fost un vis de-al lui de a oferi produse alimentare de calitate comunității din care face parte. La început a folosit rețete din familie, de la vechi artizani din zona și într-un timp scurt a ajuns să fie foarte apreciat în zonă pentru produsele din carne pe care le realiza. Să amintesc doar câteva dintre produsele pe care le produc: Mortadella Suprema, Mortadella bologna I.G.P., Pallina di Suprema, Salam Norcinetto, Salam afumat Napoli 100%, Salame Milano, Guanciale, Prosciutto de Parma, Proschiutto San Daniele, Rostella alle Erbe ș.a. În 2011 Fiorucci a fost preluat de câtre spaniolii de la Campofrio în schimbul a 170 milioane de euro. Asta se poate numi o afacere de succes care a început de jos. Eu nu mă dau în vânt după mezeluri, dar din când în când mai degust un salam uscat de calitate de la Fiorucci. Vă recomand cu încredere să consumați produsele realizate de această societate.
Cei care doresc să afle mai multe informații despre Fiorucci pot vizita site-ul oficial: fioruccifood.it
.