ABC-ul bloggerilor clujeni

cluj-blog-meet_cuibus_blog_transilvania
Cluj Blog Meet

Mă bucur că am putut participa sâmbătă la #clujblogmeet, deși eram destul de obosit după participarea la SibFest2015. Chiar dacă nu au participat chiar toți bloggerii clujeni la acest eveniment, consider că sunt foarte utile aceste întâlniri pentru a schimba idei și nu în ultimul rând pentru a se coagula un grup care pe viitor vor realiza împreună lucruri pozitive pentru comunitatea clujeană. Chiar dacă au apărut voci care consideră că nu există o comunitate a bloggerilor clujeni, consider că fiecare are un rol important în societate și în online, inclusiv pentru promovarea Clujului, indiferent de nișa pe care activează, vorba românului: pic cu pic se face balta! Chiar dacă nu scriem zi de zi pe blog, până la urmă fiecare blogger scrie pe blogul personal din diverse motive: unii scriu din pasiune pe un domeniu specific, alții văd blogul personal ca pe un jurnal online, alții vor să monetizeze cât mai mult. Nu toți bloggerii trebuie să scrie zilnic și să ajungă niște cancaniști sau purtători de cuvânt la diverși “politicieni” pentru a ajuta societatea din care fac parte. Cred totuși că cel mai important lucru este să ne acceptăm între noi, chiar dacă activăm pe domenii diferite, pentru a realiza lucruri frumoase pentru Cluj-Napoca. Cu această ocazie a fost lansată ideea de a avea o “locomotivă” comună – Asociația Bloggerilor Clujeni – pentru acțiunile pe care le vor demara în viitor pentru Clujul nostru! Următoarea întâlnire #clujblogmeet va avea loc pe 29 iulie a.c.

În același timp panoul bloggerilor clujeni din incita primăriei Cluj-Napoca a fost actualizat, așa cum se poate vedea și în imaginea de mai jos.

11350673_10207584057186351_5776054480850182961_n

Dacă sunt doritori care vor să pună umărul la diverse proiecte pentru Cluj și vor să participe lunar la întâlnirile bloggerilor să ia legătura cu psaico at psaico punct info.

Nu în ultimul rând vreau să felicit Orange România care dorește să fie în continuare alături de comunitatea clujeană participând inclusiv la proiectele propuse de către bloggerii clujeni. Tot datorită Orange România, cât de curând vor exista în Cluj-Napoca 10 autobuze CTP dotate cu wifi gratuit!

Au mai scris despre această întâlnire și psaico.infopsyclepath.net, valentinvesa.ro, evasile.com

(Visited 23 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Acum cuplați ce v-am zis eu mai sus despre a fi blogger cu ce se discută pe tema acestei Asociații. Și o să vedeți că se pupă. Mă rog, cel puțin cum văd eu lucrurile. Tot pe temă, ca material ajutător, dacă vreți, puteți citi la Valentin, Psaico, Ciulea, Vasile, Robi, Cuibus. […]

[…] îi dau mare dreptate, am citit ce a scris Zicu şi îi dau şi lui dreptate, sunt de acord şi cu Cuibuş şi cu Cristi, dar întrebarea mea pentru cei care încă sunt în dilemă este următoarea: De ce […]