Castiga un City Break in Istanbul

Istanbul_collage_cuibus_blog_cluj_transilvaniaA sosit perioada vacanțelor, a concediilor, cel mai frumos sezon din an. Fiecare dintre noi dorim să petrecem clipe frumoase, relaxante în locuri pe care nu le-am mai vizitat sau de ce nu să ne reîntoarcem în zonele care ne-au făcut atâta plăcere și ne-au bucurat. V-ați făcut planuri sau nu poate că ar trebui să reconsiderați tot ce ați pus pe hârtie până acum.

Agentia de turism Aerolines vine în întâmpinarea ta cu un ajutor la acest început de sezon. V-ați gândit vreodată să vă petreceți vacanța în Turcia? Să vedeți și să admirați o altă parte a Mării Negre. Să gustați faiomasa cafea turcească, baclavaua, ceaiul, ayranul și nenumăratele specialități culinare specifice turcești. Puteți admira arhitectura impunătoare a moscheelor, să vă plimbați, să vă destindeți și să realizați cele mai frumoaste fotografii de vacanța.

Istanbul este destinația perfectă pentru dumneavoastră dacă doriți să vă plimbați prin Marele Bazar, să cumpărați suveniruri: bijuterii, condimente, rahat turcesc, eșarfe, etc. Tot aici puteți mânca excelent. Aveți un meniu întreg de bunătățuri din care puteți alege: kebap, specialități din vinete, calamari, anșoa, hamsii, midii, înghețață, budincă de orez, brânzeturi, măsline și diferite preparate din carne de miel, oaie și vită. După toate cele enumerate aici vă puteți da seama că bucătăria turcească este un paradis pentru gurmanzi.

Dacă v-am convins concursul Aerolines vă oferă șansa de a experimenta toate aceste frumuseți pe care Turcia le oferă dar și alte surprize. Participanții își poate multiplica numarul șanselor de câștig prin implicare cât mai mare și rezolvarea cât mai multor task-uri din concurs.  Iată ce și cum poți câștiga cu Aerolines. Premiile constau în City Break 2 nopti in Istanbul pentru 2 persoane, un set de 3 trollere de voiaj și un voucher valoric în valoare de 300 ron care poate fi folosit la orice achiziție de bilete de avion din cadrul rețelei Eurolines Romania / TUI TravelCenter. Mai multe detalii despre concursul organizat găsiți pe website-ul Aerolines și pe pagina de Facebook a acestuia.

Trebuie să aveți încredere în dumneavoastră și să vă înscrieți imediat în concurs. Niciodată nu vei ști ce surprize îți poate oferi viața atunci când faci un pas în față și îți dorești mai mult pentru tine și pentru vacanța ta.

 

(Visited 30 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments