Sport,  Tineret

Abonamente gratuite la Cupa Davis

Sursa foto: frt.ro

Student Sport si Federatia Romana de Tenis ofera studentilor 200 de abonamente 1+1 gratuite la Cupa Davis.
Elevii și studentii (cu vârsta cuprinsă între 18 și 28 de ani) pot beneficia de abonamente gratuite 1+1 în valoare de 200 lei pentru meciurile din Cupa Davis de la Cluj-Napoca. Evenimentulva avea loc la Sala “Horia Demian” în perioada 14-16 septembrie. Federația Româna de Tenis împreună cu Asociația Student Sport le oferă șansa de a susține jucătorii României din tribuna oficială a studentului. Cei mai norocoși șapte dintre ei vor asista la un antrenament al campionilor.
Pentru a se menține în grupa I a zonei euro-africane, “tricolorii” trebuie să se impună în fața echipei Finlandei. Horia Tecau, Florin Mergea, Victor Crivoi, Petru-Alexandru Luncanu și Andrei Daescu vor veni iî capitala Ardealului pentru cea mai mare competiție  internatională anuală, pe echipe, din lume. Prin Student Sport, elevii și studenții vor putea beneficia pentru prima dată de un spectacol de neuitat împreună cu un prieten.

Sursa foto: studentsport.ro

Abonamentele se oferă în urma înscrierii pe studentsport.ro și se vor ridica de la sala vineri, 14 septembrie, cu două ore inainte de
deschidere. Mai mult, organizatorii oferă tricouri personalizate împreună cu abonamentele gratuite 1+1.

Student Sport se bucură să fie susținător al Federației Române de Tenis pentru meciul România – Finlanda de Cupa Davis din  Cluj-Napoca. Apreciem atenția pe care organizatorii principali au acordat-o tinerilor, îndrumându-i spre competiții de înaltă clasă.

Sper să meargă cât mai mulți studenți deoarece România trebuie să fie cât mai sus în tenisul mondial. Chiar dacă nu ne mai batem pentru primele poziții viitorul sună bine după rezultatele tinerilor tenismeni. Păcat că nu sunt în Cluj-Napoca să pot participa și eu la meciurile naționalei din sala “Horia Demian” care va purta noroc României. Sper în același timp ca toată suflarea U-istă să fie prezentă la acest meci important pentru România.

HAIDE U!

HAI ROMÂNIA!

Sursa info: frt.ro & studentsport.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments