Incepe revol”U”tia

Așa cum sunt obișnuiți “U”-iștii la Echipa noastră dragă – Universitatea Cluj nu prea este liniște de vreo 20-30 de ani. Acum mai mult ca niciodată după ce politicul nu se lasă și chiar vrea să distrugă acest simbol Unic din ROMÂNIA la comanda lui Fantomas.

PDL-ul cu Boc în frunte l-au teleportat pe Walter Bușcărie la acest simbol nobil primind multe promisiuni. Acesta nu a primit nimic deoarece Aprostu 50-50% nu face nimic dacă nu-și primește partea. Astfel Walter ca orice om de afaceri cu statul s-a plictisit să tot aștepte și acum se răzbună pe tot ce ține de U, a dus 99% dintre jucători la Petrolul, a lăsat niște mapeți la conducere Limoniu și AMP.. Boc este mânjit și șantajat de mitici, nu poate să rupă contractul cu Bușcăria că ajunge și el lângă aprostu. Consiliul Local trebuie să facă ceva URGENT!

Și uite așa se încearcă cu largul sprijin al lui Fantomas din Gruia (sprijinit de bășinescu) să ne distrugă Simbolul Clujului. De ce aceste manevre? Păi se face cale liberă jegurilor din deal spre Cluj Arena. Vor apărea povești că nu se poate întreține cu bani de la Consiliul Județean și trebuie să joace cineva pe el..întâmplător nu?

Pai în ultimii 20-30 de ani, tot timpul “U” a fost o masă de manevră pentru politicieni că au fost de la PDSR, PRM, UDMR ș.a., vezi doar ultimele alegeri..Boc – mă voi implica pentru salvarea lui “U”..texte texte și iar texte. Până în toamnă când va zice votați PDL și U nu va muri și iar unii votanți vor pune botul. Oare când vor asculta românii Imnul și-l vor respecta? DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE!

Până când această echipa nu va redeveni curată nu va fi liniște la Unica Iubire.

Chiar dacă unii clujeni dorm, am văzut că astăzi “U”-iștii care iubesc acest simbol vor ieși iarăși în stradă, pentru a câta oară oare? Oare se va rezolva ceva sau iar doar povești cu pești? Sper să înceapă o revoluție de conștiința a tuturor clujenilor și românilor, nu este posibil ca în 30 august 2012 un Simbol al României să fie desființat chiar în ziua în care acum 72 ani a fost semnat Dictatul de la Viena!

Astăzi 31.08.2012 toată suflarea “U”-istă este așteptată pe B-dul. Eroilor de la ora 18 pentru un mitig de protest pașnic! Acesta este un ultim avertisment acordat politrucilor din pseudo orașul european numit Cluj-Napoca!

Remus Câmpeanu, preşedintele de onoare a lui “U” şi una dintre gloriile echipei, declara ieri: “Am rămas perplex. Sunt devastat. De când am aflat nici nu mă simt prea bine. Voi merge la club să văd ce se întâmplă. Onoarea echipei este în joc”.

Gunoaiele gen walter, amp, limoniu, boc, bășinescu sfidează o țară întreagă fără să apară vreo împotrivire din partea românilor. Până când vom fi doar niște preșuri?

Români trezirea și la luptă!

“U” NU MOARE!

HAIDE “U”!

(Visited 23 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments