Accesorii premium pentru telefoanele noastre

iPhone 6, 5s, 5c, 5 | Lightning cable | IOS 8 | Vetter Blister

Traim intr-o era a tehnologiei, in care totul se rezuma la a avea si la a folosii un telefon, ceea mai naspa faza este sa ti se strice mufa incarcatorului si sa nu mai poti sa iti utilizezi telefonul. Toate comunicarile se realizeaza acum prin telefon, nu poti lua legatura cu nimeni fara unul, dar telefonul nu este util doar in acest moment ci si atunci cand vrei sa iti vezi mail-urile sau sa vezi ce au mai postat prietenii pe facebook.

Rezolvarea acestei probleme inseamna cumpararea unui nou cablu de date si nu orice cablu ci unul de la Vetter una dintre cele mai tari firma care se ocupa cu realizarea de accesorii premium pentru telefoanele noastre, pentru ca atunci cand avem nevoie de ceva trebuie sa alegem cele mai potrivite produse atat din punct de vedere al calitatii cat si din cel al pretului produselor.

Cu ajutorul cablului de date cumparat am reusit sa imi incarc foarte repede telefonul si mai mult decat atat el poate fi utilizat si ca un cablu de date normal. Cablul de date arata exact ca cel original doar ca spre deosebire de original este de o calitate mult mai buna si s-a dovedit a fi foarte rezistent. Deci review-urile de pe Emag sunt foarte adevarate.

Micro USB Fast Charging and Data Cable | Vetter Black

La mine telefonul este un accesoriu de care nu ma despart aproape niciodata deci cu cat el este mai bun cu atat oricare dintre noi poate lucra mai usor cu el fara a exista alte probleme. Lungimea cablului USB este de 1m, este compatibil cu IOS 7.1.2 si IOS 8, ca si functionalitati se numara incarcarea telefonului si posibilitatea de transfer usor a datelor.

Despre calitate am mai spus, pur si simplu nu am gasit niciun motiv impotriva lor si nu sunt sigura care gandeste asa, puteti sa vedeti si pe e-mag review-rile celor care au testat produse de la Vetter, acolo sunt foarte multe si toate vin in completarea a ceea ce am aflat singura despre ele, pretul in opinia mea a fost unul mic in comparative cu calitatea pe care am primit-o.

Vetter isi doreste ca mereu clientii sa se bucure de accesorii asemanatoare cu cele originale, dar care sa fie mult mai bune, preturile se deosebesc foarte rapid e celelalte prin simplul motiv ca ele reprezinta produse de o calitate foarte buna.

Accesoriile vandute de cei de la Vetter sunt foarte bine gandite si incearca sa combine cat mai mult tehnologia de ultima ora cu inovatia si toate acestea pentru a fi foarte usor de folosit. Gadgeturile au nevoie de cele mai bune si cele mai bine gandite accesorii si de aceea va propun sa le achizitionati direct de la Vetter pentru a avea tot ceea ce are nevoie.

Utilitatea si design-ul se imbina pentru a crea produse de un real succes si pe deasupra ele sunt foarte utile pentru orice persoana. Nu uitati ca la fel cum noi avem nevoie de mancare si de haine pentru a putea trai la fel si gadget-urile noastre trebuie sa simta ca sunt iubite pentru a functiona mai bine.

(Visited 32 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments