Industria Alimentara

Adevărul putred despre Egg McMuffins

Aşa cum într-un articol mai vechi prezentam mărturiile unui angajat al Mc Donalds în continuare voi prezenta o sursă de materii prime pentru super “sănătoasele” produse fast food ale acestora.

Mc-ul dezinformează pe faţă consumatorul, oferindu-i tot felul de baliverne că materia prima de la Mc e eco bio şi totul e natural, când de fapt toate produsele sunt pline de substanţe periculoase. Reţetele se pot consulta şi compara cu fluturaşii aceia care promovează mâncarea naturală şi sănătoasă de la Mc.

Materiile prime folosite de aceştia sunt cel puţin dubioase să nu spun mizere. De curând a ieşit la suprafaţă o sursă de ouă pentru Mc, unde animalele sunt chinuite cu cruzime de nişte americani inteligenţi de la Sparboe Farms.

Oameni buni nu mai mâncaţi rahaturi şi luaţi atitudine faţă de aceste practici care ne distrug sănătatea şi pământul.

După apariţia acestui video pe internet  Mc-ul a mai făcut o mişcare de imagine şi a renunţat la produsele Sparboe Farms, deşi majoritatea furnizorilor sunt de aşa natură!

Mâncaţi cât mai sănătos şi nu de la Mc!

Să auzim numai de bine!

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ursus_elfr

Nu pot decat sa ma alatur la parerea D-lui Alin; am fost vara trecuta in Romania si pot sa confirm ca produsele de la tarani de pe pietele locale sunt de 10000 ori mai bun si mai sanatoase decat “fast-food”.

De ce sa nu revenim la “slow-food”?

Alin UCj

Nu pot sa-midau seama pina unde poate merge cruzimea, brutalitatea si lacomia unor oameni. Doamne…
Eu imi cumpar de mincare de la piata, in general urmaresc sa cumpar de la tarani, care sunt oameni mult mai de incredere decit companiile,mai ales cele straine. Plus ca taranul roman intodeauna si-a respectat animalele din ograda, care ii dadeau de toate.