Allan Pease vine în Cluj-Napoca la invitaţia Transilvania Business Seminars

Australianul Allan Pease expert în limbajul trupului, motivational speaker şi autor a 15 cărţi bestseller internaţionale din care cele mai cunoscute în România sunt:

  • barbatii uita meci femeile uita
    De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda

     

  • Limbajul trupului cum pot citite
    Limbajul trupului – cum pot fi citite gandurile altora din gesturile lor

vine în 27 Martie în Cluj-Napoca la o conferinţă organizată de Transilvania Business Seminars.

Un scurt film promoţional realizat de Allan Pease pentru acest eveniment:

 

În ciuda informaţiilor interesante şi de multe ori utile pe care le-am găsit în cărţile acestui autor şi a altor autori americani care au abordat genul acesta de discursuri motivaţionale, personal nu am crezut niciodată că acest gen de discurs se pretează şi la publicul est-european, balcanic, dar uite că , ca un efect al globalizării şi uniformizării societăţilor şi a mentalităţilor, evenimentele de acest gen tot mai multe în ultimul timp şi în România îmi demonstrează contrariul.

Încă pun sub semnul întrebării utilitatea acestor seminarii pentru că în final dacă nu reuşim să ne motivăm singuri să întreprindem ceva, orice ar fi acel ceva, şi nu ne punem singuri în starea de a face, nici un discurs din lume nu poate schimba acest lucru.

Totuşi revenind la evenimentul organizat de Transilvania Business Seminars, iată cum îl prezintă ei:

Am pregătit o întâlnire specială cu tine și Allan Pease, sub forma a unuia din cele mai renumite și apreciate seminarii ale lui:  ”How To Be A People Magnet”.  O sa ai ocazia să afli toate secretele pentru care, oameni de succes din toată lumea plătesc zeci de mii de euro.

Când te înscrii la acest eveniment nu vei cumpăra un seminar, ci o viață mai bună, relații frumoase cu cei dragi, clienți mai mulți, o viață de succes. Este probabil cea mai bună investiție din 2013.

Preţurile încep de la 71,50 € pentru studenţi şi urcă până la 169 € pentru cei care cumpăra bilete în ziua seminariilor.

În final e un eveniment comercial şi se încearcă vinderea un produs. Eu am scris despre doar pentru că mi s-a părut un subiect interesant neavând nici un interes financiar în toată treaba.

Acuma depinde de voi dacă doriţi sa cumpăraţi produsul Allan Pease.

Înscrieri se pot face AICI.

Dacă merge cineva aştept păreri!

 

 

(Visited 45 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments