Am mai scapat de un jeg – Neil Armstrong

 

Mor de râs cât de proști pot să fie oamenii și cât de ușor îi duci cu zăhărelul. Zilele trecute a revenit nebunia cu omul de pe lună odată cu dispariția lui Neil Armstrong..dacă se știe de ani buni că acel individ nu a călcat niciodată pe lună de ce oare mai sunt unii care pun botul? Ori îs proști ori îs proști altă explicație nu văd.

Idioților care mai credeți informațiile de la fox news și altre trusturi de manipulare a maselor verificați de 2-3 ori orice informație primiți! Americanii fiind frustrați că rușii îi bat la fundul gol și pe tărâmul spațial s-au gândit să dea o bombă mediatică, să mai creeze un mit de 2 bani tipic americănesc ca și Elvis, 11 septembrie, Bin Laden ș.a.

Fotografiile care au fost date publicității au fost realizate în Nevada, area 51 pe TERRA și prelucrate la NASA.

Pentru cei care mai cred încă că acest jeg uman neil-heil armstrong a pus piciorul pe lună îi aștept să-mi răspundă la următoarele întrebări:

– De ce steagul americănesc se flutură de numa numa pe lună dacă nu există atmosferă?

– De ce în poze steagul stă drept, parcă ar fi din plastic, încercați voi să faceți o fotografie cu un steag care stă perfect întins și să mi-o trimite-ți și mie!

– De ce nu apar stele în fotografie?

– De ce nu a mai ajuns nimeni de ani de zile acolo?

– De ce umbra lui neil nu este paralela cu umbra piciorului navei spatiale?

– Cum e posibil sa avem parte de umbre cu unghiuri diferite daca singura sursa de lumina a fost soarele?

– Unde e modulul si steagul de pe luna daca cu telescopul nu se vede nimic?

– De ce nu se mai fac alte cercetari pe lună?

– De ce Neil mare creștin un a vrut să jure pe Biblie că a ajuns pe Lună?

Cei care mai cred în basme mai vedeți ce spun oamenii de știință adevărați care nu vor să ducă cu zăhărelul prostimea.
Somn ușor celor fără conștiință! Să trăiască tembelizorul care chiar și astăzi mai manipulează masele.

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] cu parașuta și recordul de viteză urmează să fie validate cât de curând. Să fie oare un Armstrong 2 Felix astă..timpul va demonstra asta. Oare dacă sărea Udrea sau EBA cu parașuta ce audiență […]

[…] Când am văzut în direct acele imagini am știut clar că este o făcătură ca și cea cu piciorul pe lună a lui Armstrong. SUA era în cădere liberă și cum se trece cel mai ușor de criză printr-un război, trebuia […]

Bogdan

Deci daca PDL si USL sunt in lupta pt putere si PDL nascoceste o minciuna gogonata, doar cativa (sau mai multi) USL-isti vor incerca sa spuna adevarul, sau toata suflarea partidului va acuza concurenta de minciuna ordinara? “Plus ca nici ei nu au riscat sa trimita “rusi” la parjolit sigur.” Cum adica la parjolit sigur? Cum anume te poate parjoli luna? Atata timp cand in spatiul cosmic nu se parjolesc astronautii, nu vad de ce s-ar parjolii pe luna. Referitor la intrebarea ta : stim ca nu exista atmosfera pe luna, stim ca atractia gravitationala e mai mica decat cea… Mai departe»

Bogdan

Rusii si americanii se aflau in lupta pt cucerirea spatiului. Americanii au lansat aceasta “minciuna” cu aselenizarea. Pai daca intr-adevar era o minciuna, rusii nu o demascau? Taceau de atunci si pana azi, acceptand o asa infrangere?