Anvergura s-a rebranduit si revine in forta

ANVERGURA PRODUCTION, un studio de productie cu sediul in Bucuresti, ce are o activitate extinsa in numeroase domenii si categorii din multimedia, si-a transformat numele in ANVERGURA si revin in forta pe  urmatoarele segmente de segmentele de activitate: productie video, live broadcast, sonorizare evenimente, wedding, inchiriere de echipamente si nu numai. Asadar, putem vorbi despre (re)consolidarea brandului ANVERGURA!

Brandul a inceput ca un start-up in 2014, iar la 3 ani distanta incep al doilea capitol din ‘viata’ firmei: o consolidare in piata de productie video si audio.

Surse sigure informeaza ca rebranduirea a fost realizata de agentia de branding REDAX, care s-a ocupat de tot procesul de creatie si implementare. Colaborarea a fost excelenta, profesionalismul celor de la REDAX spunandu-si cuvantul.

ANVERGURA a dezvoltat mai multe directii de activitate, in acest moment avand 5 divizii: Anvergura Production, Anvergura Broadcast, Anvergura Rent Solutions, Anvergura Wedding, Anvergura Sound Division, fiecare divizie fiind independenta una fata de alta. Asa a devenit un jucator important in piata transmisiunilor live, avand lunar peste 20 de evenimente transmise.

Planul lor pentru acest an este achizitionarea mai multor echipamente tehnice, astfel incat depozitul acestora de echipamente sa se dubleze, iar pe termen lung, planurile sunt de anvergura, si anume: amenajarea unui spatiu de 500mp pentru realizarea unor platouri de tv, dar si constructia unui car de televiziune (OB VAN).

Brandul este cunoscut atat national cat si peste granite, pana in prezent realizand numeroase proiecte avand colaborari si in tari precum: Germania, SUA, Elvetia, Jamaica, Franta, Italia, Israel, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Belgia si altele.

Ce ii recomanda? Profesionalismul si pasiunea echipei din spatele ‘’cortinei’’ – o echipa de oameni perfectionisti, ambitiosi, creative si mereu deschisi catre nou, dar si experienta de lucru in diverse domenii. Scopul lor este acela de a oferi clientilor lor cele mai bune servicii, oricat de pretentioase ar fi cererile acestora.

(Visited 52 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments