Auto & Moto

RoGroup – accesorii auto de top

Cand au inceput sa apara si la noi masinile cu inchidere centralizata mi se parea ceva fascinant. Nu trebuia sa mai incui cu cheia masina, nu ti se mai bloca cheia in portiera. Totul era mult mai simplu si mult mai rapid.

Masina pe care o aveam la acea vreme nu avea inchidere centralizata, fapt pentru care am dus-o intr-un service auto si acolo i-am instalat un sistem de inchidere centralizata cu telecomanda. Deja parca aveam alta masina. De atunci, bineinteles ca toate masinile mele au avut inchidere centralizata.

Insa, un prieten de-al meu si-a luat de curand o masina. E o masina mai veche si nu avea inchidere centralizata. Insa, el isi dorea foarte mult. Mi-am amintit atunci de un distribuitor accesorii auto de la care eu am mai cumparat tot felul de chestii pentru masina si am fost foarte multumit – RoGroup.ro. Prietenul meu a intrat pe site-ul celor de la RoGroup si si-a cumparat cele necesare pentru a-si monta pe masina un sistem de inchidere centralizata. Acum se bucura cu adevarat de masina lui: huse scaune auto de calitate si multe alte accesorii.

Si, daca tot mi-am amintit de RoGroup am intrat si eu pe site-ul lor si mi-am mai luat cateva accesorii pentru masina. Ce am luat?

  • Huse pentru scaune

Pentru ca vreau sa-mi protejez tapiteria masinii, mi-am cumparat huse pentru scaune. Astfel, le pot scoate oricand vreau si le pot spala, apoi aseza din nou. La RoGroup am gasit huse de scaune albastre, ceea ce voiam de mult timp.

  • Suport bicicleta

In ultima vreme merg destul de frecvent cu bicicleta. In vara, mi-am propus sa o iau cu mine la munte. Insa, pentru acest lucru am nevoie de un suport de bicicleta. L-am gasit la acest magazin online si m-a costat neasteptat de putin.

RoGroup este un distribuitor de accesorii auto la care gasesti cam tot ce ai nevoie. Catalogul de produse contine produse din urmatoatele categorii: accesorii auto, electrice si electronice, anvelope si jante, multimedia, GPL, scule si unelte, piese si echipamente moto, piese auto si camioane, casa si gradina si sport.

Daca vrei sa vezi produsele disponibile si preturile aferente, intra pe site..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments