Apartamente in Bucuresti

Odata cu sfarsitul vacantei de vara am hotarat sa ma mut la Bucuresti deoarece incepeam studiile la Facultatea de Limbi Straine din capitala.

A fost o decizie grea care va avea un impact major in dezvoltarea mea atat pe plan social cat si economic si cultural. Bucurestiul ocupa locul 6 printre cele mai mari orase ale Europei, acesta ofera numeroase obiective turistice, iar barurile si cluburile intretin o atmosfera de sarbatoare de-alungul noptilor de vara.

Cum orasul este unul dezvoltat si cu o populatie de peste un milion de locuitori, mi-a fost greu sa ma integrez. Pot spune ca am invatat multe despre obiceiurile si traditiile oamenilor proveniti din toate colturile tarii. In ceea ce priveste cazarea, pe garsoniere de vanzare Bucuresti am avut norocul sa gasesc exact ce cautam la un pret foarte convenabil.

Parintii mei erau mandri de decizia pe care o luasem si au vrut sa imi faca o surpriza cautand pe case de vanzare Popesti Leordeni, ceva micut pe care sa il achizitioneze cu o suma convenabila de bani. Le-am spus ca nu este nevoie deoarece ma descurc foarte bine cu actuala locuinta si m-am adaptat rapid oricarei situatii.

Cand I-am povestit verisoarei mele cat de mult m-a impresionat capitala, a hotarat si ea sa faca o schimbare si sa se mute in acest oras. Cum dorea sa locuim impreuna, nici nu a stat pe ganduri si a cautat imediat pe apartamente 3 camere Berceni, un loc in care sa ne mutam si sa profitam de tot ce inseamna viata de student. Decizia ei mi se parea un excelenta la acel moment pentru ca implica distractie, dar si anumite responsabilitati.

Apartamentul era la o distanta destul de mare de locul in care eu invatam si pierdeam destul timp pe drum ceea ce pentru mine reprezenta un dezavantaj asa ca am hotarat de comun acord cu verisoara mea sa cautam pe apartamente Tineretului o locuinta noua si complet utilata in care sa ne mutam.

Ea a acceptat propunerea mea, iar in cateva zile am mutat totul.

Inchei acest articol prin a mentiona ca odata cu mutarea mea in capitala tarii am reusit sa ma dezvolt pe plan spiritual, am invatat ce inseamna responsabilitatile si am trait din plin asa numita viata de student.

(Visited 54 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments