Advertising

Comertul infloreste cu mobilier de calitate

Afacerile comerciantilor sunt conditionate direct de mobilier magazine de calitate. Un studiu recent a demonstrat ca rafturile din lemn sau din plastic pun cumparatorii pe fuga, in timp ce acestia manifesta atractie fata de rafturi metalice.

In psihologia consumatorilor astfel de spatii de depozitare sunt asociate cu rezistenta, curatenia, inaccesibilitatea microbilor. In plus, rafturile metalice, in cazul in care magazinul este inchis, pot fi reciclate cu succes.

Oamenii de afaceri trebuie sa cumpere un numar rezonabil masa casa de marcat ca locatiile lor sa nu fie paralizate in special cu ocazia sarbatorilor de iarna. De asemenea acest mobilier sa fie neaparat incapator si functional ca marfa sa poata fi asezata cu usurinta si sa fie usor de curatat dupa utilizare.

De multe ori anumite produse curg din ambalaje si lasa pete. Masa casa marcat de calitate se curata usor si in profunzime suportand substantele usor dezinfectante pentru asigurarea sanatatii consumatorilor.

Nevoia de rafturi depozitare este mare si diversificata fiindca prezenta lor se impune si in magazin, dar si in depozit. Marfurile trebuie sa fie ordonate, securizate, pastrate in conditii igienice. Chiar si produsele de papetarie se pot deteriora, daca sunt tinute in praf si umezeala.

Produsele noi trebuie sa fie perfect curata sa faca impresie si sa fie cumparate. Numai marfurile foarte grele si voluminoase sunt pastrate in paleti, restul au nevoie de rafturi si in depozite.

Si sa ne intoarcem la magazin! Nevoia diversificata de rafturi magazin depinde de ambitiile comerciantului, iar modul in care isi organizeaza afacerea ii asigura sau nu succesul finaciar. Chiar si magazinele mici de cartier au in prezent de toate, adica toate produsele necesare unei familii, incepand de la indispensabila paine si terminand cu produsele de curatat, dulciuri, ceai si cafea, fructe si legume.

Toate aceste produse trebuie sa se gaseasca pe rafturi, rafturi specializate pe sortimente dat fiind ca astazi oamenii nu mai au timp sa ceara sau sa astepte sa fie serviti. Timpul este necrutator, tocmai de aceea trebuie sa fie suficiente rafturi ca marfurile sa fie vizibile si judicios expuse.

In concluzie, toti cei care detin un magazin trebuie sa aiba grija ca ochii din cap de afacerea personala si sa investeasca in mobilier de calitate care sa atraga clientii!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments