IT

Apple shit – Nomao


Nu înțeleg cum cineva poate da bani pe un asemenea rahat..pe langă că cenzurează tot ce e bun, manipulează utilizatorii cum doresc ei, iar bonus ai parte de programe de rahat. cel de mai sus e cel mai bun exemplu. În sfârșit apple e în picaj după dispariția bișnițarului Steve Jobs și nu mai e alt evreu așa șmecher ca el în companie. Creierele cele mai importante de acolo pleacă și rămân în curul gol!

Oricum dă de lucru marilor specialiști în sociologie. Cei chestionaţi pe această temă sunt de părere că aplicaţia riscă să destabilizeze relaţiile din societate, pentru că bărbaţii/femeile îşi vor pierde interesul de a mai socializa cu femeile/bărbaţii din lumea reală, pentru că au totul la îndemână în plan virtual, scrie Daily Mail.

Păi băi specialiștilor, când a apărut apple nu ați cârâit că destabilizează relațiile? Nu mai vin fonduri de la Steve și acum ciripiți și voi.

Alt program foarte “inteligent și util” e I Just Made Love..un rahat pe care trebuie să-l pui pe net să știe lumea unde ai făcut ultima dată dragoste…
Oare când o să apara I just made SHIT! Fuck SUA!

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
AlinUCj

Lol chiar există așa ceva? Incredibil…