Umanitare

FII SI TU MOS CRACIUN

FII SI TU MOS CRACIUN între 15 și 22 decembrie 2011 în libraria Cărturești Cluj
La Carturesti Cluj, 20 de cani si carnetele isi cauta jumatatile pentru a deveni niste cadouri minunate de Craciun.

Prin acest demers ne alaturam campaniei initiate de Fundatia Parinti Clujeni (www.parinticlujeni.ro)in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj, care-si propune sa aduca un strop de bucurie unor copii institutionalizati, ajutandu-i astfel sa-si recastige curajul de a se exterioriza si de a lega prietenii.

Si, pentru ca ne place sa ne atragem prietenii si clientii in astfel de complicitati bune, va propunem sa fim Mos Craciun impreuna : daca, ajunsi in libraria noastra din Iulius Mall, va exprimati dorinta de a cumpara o cana si un carnetel pentru un copil, doi sau mai multi, noi va sprijinim in materializarea ei venind cu jumatate din valoarea cadoului respectiv. Canile si carnetelele adunate in acest fel vor fi distribuite copiilor in ajunul Craciunului de initiatorii campaniei.

Va asteptam asadar pana in 22 decembrie la Carturesti, sa facem impreuna daruri !

Carturesti

Inca de la deschiderea primei librarii la sfarsitul anului 2000, Carturesti si-a propus sa schimbe trendul pe piata de carte promovand calitatea si valoarea si punand nevoile clientilor pe primul plan. In cele 13 librarii existente in acest moment in diverse orase din tara, pe langa o selectie foarte bogata de carti, muzica si filme, cumparatorii au bucuria de a asculta muzica buna, de a bea un cei aromat si a vedea expuse lucrari ale unor artisti cunoscuti si apreciati sau de a participa la diverse evenimente culturale.

Fundatia Parinti Clujeni

Misiunea Fundatiei Parinti Clujeni este aceea de a coagula si cataliza interesele tuturor parintilor din judetul Cluj si nu numai, interese legate de o viata mai buna pentru copii si familiile lor.

DGASPC Cluj

DGASPC are rolul de a asigura, la nivel judetean, aplicarea politicilor si strategiilor de asistenta sociala in domeniul protectiei copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor varstnice, persoanelor cu handicap, precum si a oricaror alte persoane aflate in dificultate.

Pentru mai multe informatii despre evenimentele, noutatile, campaniile si promotiile din libraria noastra, va asteptam pe pagina de facebook Carturesti Cluj.

Mihai MATEIU
PR & Events Coordinator
mihaimateiu@carturesti.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments