Arabesque – calitate si profesionalism

ArabesquePe piata sunt atat de multe companii care comercializeaza materiale de constructii, incat e greu sa gasesti cea mai buna companie. Insa, mergi la sigur daca alegi Arabesque. Arabesque este una dintre cele mai mari si mai serioase companii din domeniu.

Daca vei cauta Arabesque pe Wikipedia vei gasi informatii importante legate de aceasta companie.

Compania Arabesque a fost infiintata in 1994 si pana in prezent s-a dezvoltat continuu. In prezent, compania are 19 centre comerciale in marile orase ale tarii (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Brasov, Iasi, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Galati, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Tg. Mures, Oradea si Baia Mare), dar si 23 de centre in alte tari (Serbia, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova).

Cei de la Arabesque isi doresc sa fie un partener important pentru constructorii din Romania si nu numai si pun la dispozitie o gama completa de materiale de constructii si finisaje. Produsele comandate de la Arabesque vor fi livrate la tine in cel mai scurt timp, in cele mai bune conditii.

Valorile companiei sunt: dinamismul, profesionalismul, orientarea catre client si responsabilitatea. Cei de la Arabesque au grija ca toate aceste valori sa fie observate in relatia pe care ei o au cu clientii.

Compania Arabesque are aproximativ 2800 de angajati si continua sa angajeze. Daca vrei sa te angajezi si tu la Arabesque, vezi posturile disponibile in orasele care te intereseaza. La ora actuala, cei de la Arabesque au dispobibile 4 posturi (Asistent Manager, Specialist Resurse Umane, Administrator Retea de Calculatoare si Consilier Vanzari Departament Online) la care poti aplica online de pe site-urile dedicate locurilor de munca. Aplica acum daca vrei sa faci parte dintr-o echipa dinamica si puternica, daca vrei sa lucrezi intr-un astfel de mediu, daca vrei sa te dezvolti profesional intr-unul din domeniile amintite.

Arabesque te asteapta atat ca angajator, cat si ca vanzator.

(Visited 80 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments