Cum se curata aparatul de aer conditionat?

aer_conditionatE atat de confortabil si de placut sa ai un aparat de aer conditionat. Inainte de a-mi cumpara un aparat de aer conditionat Gree era insuportabil de stat in casa pe timp de vara. Abia puteam respira. Acum lucrurile s-au schimbat si am parte de tot confortul dorit. Daca nu ai inca un aparat de aer conditionat si vrei sa-ti achizitionezi unul, intra pe site-ul magazinului online Rombiz si vezi oferta acestui magazin.

Daca ai deja un aparat de aer conditionat e important sa il cureti in mod regulat, deoarece procedand astfel aerul rulat va fi mai rece. Ideal ar fi ca acest lucru sa se faca primavara, inainte de folosirea aparatului.

Pentru inceput, ceea ce trebuie sa faci este sa deconectezi aparatul de aer conditionat de la priza. Astfel te asiguri de faptul ca nu se pot intampla incidente mai putin placute in timpul operatiunii de curatare.

Urmatorul pas pe care trebuie sa il faci este sa desfaci unitatea interioara, acea parte a sistemului care este montata in interiorul locuintei. Pe unitatea interioara se aduna o multime de mizerie, fapt pentru care ea trebuie curatata cu ajutorul unei carpe umede inmuiata in solutie speciala de curatat sau cu servetele umede. Sterge bine si partea de la exteriorul unitatii interioare.

Nu trebuie sa treci cu vederea nici unitatea exterioara. Si ea trebuie desfacuta si curatata cu grija, atat in interior, cat si in exterior.

In cazul in care te pricepi, vezi daca totul e ok cu filtrele de aer, cu directia jetului de aer, sau cu freonul.

Orice defectiune poate afecta buna functionare a aparatului de aer conditionat, iar multe dintre defectiuni pot aparea din cauza depunerilor de praf.

Ingrijeste-ti aparatul de aer conditionat asa cum se cuvine si el va functiona la capacitati maxime.

(Visited 40 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments