Are 105 de ani şi este virgină: nu a avut niciodată timp de sex

batranica_virgina.jpg

Cea mai bătrână virgină din lume a fost descoperită în Marea Britanie. Clara Meadmore (foto) îşi va aniversa zilele acestea vârsta de 105 ani şi spune că secretul longevităţii sale este tocmai abstinenţa. Declarată cea mai bătrână virgină din lume, Clara a mărturisit că nu a făcut sex pentru că “nu a avut timp”, iar relaţiile intime “presupun prea multă bătaie de cap”.

De altfel, se pare că situaţia actuală a fost o alegere conştientă încă de la vârsta de 12 ani. Ea mărturisea pentru The Sun că s-a hotărât încă de pe atunci să nu se mărite niciodată şi nu a făcut nici un compromis. “Nu am avut niciodată un prieten, nu m-a preocupat această chestiune”. Femeia a mărturisit că a fost marcată de o societate a anilor ’20-’30, când sexul era echivalent cu căsătoria, iar ea nu a agreat ideea.

In tinereţe, deşi a avut “nenumărate relaţii platonice” nu a simţit nevoia să meargă mai departe sau să se mărite. Fosta secretară a dezvăluit că în loc să-şi caute un soţ, s-a ocupat de grădinărit, lectură, plimbări, gătit şi de ascultarea emisiunilor de radio feministe din Marea Britanie.

Antena3.ro

(Visited 17 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
anda

pacat de ea…nu stie ca cel mai frumos dar al vietii este un copil