Articole de birotica

Munca de birou poate fi destul de stresanta daca mediul in care lucram nu este unul linistit si care sa ne sporeasca productivitatea. La vechiul job nu ma simteam bine din acest punct de vedere, colegii cat si ceea ce lucram nu era potrivit, asa ca am ales sa imi schimb locul de munca.

Am mers la o firma in domeniul IT si am fost acceptata ca si ucenic, ceea ce pentru mine reprezenta un bun inceput. De asemenea salariul era bun, iar colegii pe care I-am intanit m-au ajutat sa am un bun inceput in ceea ce aveam de facut. Initial m-am ocupat cu documentele si sortarea acestora, am folosit separatoare pentru a tine evidenta clara a tuturor. Contabilitatea desi este facuta pe calculator implica si multe hartii care trebuie printate si multa responsabilitate din partea celor care se ocupa cu asta, de aceea nu este un domeniu care sa ma atraga. Fiind o firma mare cu multi asociati, si actele care sunt facute implica multa atentie si sunt numeroase.

 

Birourile erau echipate cu toate cele necesare, scannere, imprimante de inalta calitate si chiar un aparat indosariat care mi-a fost de mare ajutor. Ce m-a atras inca de la inceput era decorul din acest birou, modern si in acelasi timp creativ care starnea imaginatia tuturor angajatilor. In aceste birouri lucrau multi freelanceri si oameni care au legatura cu creatia, asa ca imaginatia lor trebuie sa fie mereu la cote ridicate.

 

Birourile aveau multe plante care purificau aerul din jur si am citit ca in cultura asiatica au unele semnificatii, de exemplu bambusul sporeste fluxul de energie pozitiva, iar lista cu asemenea plante poate continua. Cei de la mentenanta mi-au cerut sa fac o lista cu tot ceea ce eu consider ca lipseste acestor birouri si am trecut in principal o banda adeziva, aceasta are o intrebuintare foarte mare, asa ca am mentionat sa cumpere doua tipuri, una de hartie si inca una de plastic.

In concluzie, noul job mi-a adus cateva schimbari, iar in ceea ce priveste lucrurile cu care ma ocup, pot spune ca sunt multumit, organizarea birourilor si a documentelor nu este un lucru greu, iar pe viitor pot evolua in domeniu.

(Visited 51 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments