Advertising

Cum să fii sigur că promovezi bacul la matematică

Matematica pare grea. Muți simt asta. Poate fi grea  chiar și pentru cei pasionați de acest domeniu. Cei care trebuie să dea un examen de bac matematică se tem de multe ori că nu vor face față cu brio și că tot ce au învățat va dispărea ca prin ceață din memoria lor la vederea exercițiilor și problemelor de pe foaia de examen. Mulți elevi au probleme de înțelegere a limbajului matematic și de aceea au nevoie de instruire particulară, ghidată, sistematică, pentru a înțelege mai bine ce înseamnă matematica și cât de elegante pot fi soluțiile problemelor, odată ce ai ajuns la un nivel corespunzător, măcar la minimul preconizat de către programele analitice.

Învață smart

La Instruit Total Web SRL elevii pot parcurge materia pentru bac matematică într-un ritm mai rapid sau mai lent în funcție de nevoile fiecăruia. Ai la dispoziție cadre didactice de specialitate care gestionează cursuri online actualizate în permanență cu ultimile cerințe MEN, ușor de parcurs, chiar și pentru cel mai ”distrat” elev. Tot ce trebuie sa faci este să-ți găsești ritmul interior, dispoziția de a învăța și de a te concentra pe perioade mai scurte sau mai lungi de timp. Așa că trage aer în piept și începe să înveți pentru bac, nu așa cum o face toată lumea, ci într-un mod original, cool, potrivit pentru elevii secolului 21, care au puțin timp, puțină răbdare, dar o mare dorință de a înțelege tot și de a avea tot.

Trezește-ți curiozitatea

Matematica nu e ceva ce înveți, uiți și treci mai departe prin viață. Dacă reușești să-i pătrunzi tainele, odată cu pregătirea pentru bac, ai șansa de a te îndrăgosti pentru totdeauna de matematică și de a avea o viață mai bună, pentru că un profesor înțelept ți-a deschis mintea, curiozitatea și înțelegerea. Nu rata ocazia de a sta virtual față în față cu cadre didactice cu experiență și rezultate în domeniu și de a te pregăti la bac matematică așa cum se cuvine. Dacă reușești să-ți depășești barierele mentale și să înțelegi “matematica vieții”, vei fi un om mai fericit, mai deschis, mai optimist, pentru că matematica este știința de bază a tot ce înseamnă viață și mișcare în universul cunoscut.

Lărgește-ți orizontul

De ce înveți matematică? Doar pentru a trece un examen? Atunci efortul e prea mare și scopul prea mic. Scopul tău ar trebui să fie acela de a descoperi cum își poate schimba matematica viața. Cum te poți pregăti pentru viață și ce lecții valoroase poți înțelege pregătindu-te pentru un examen? Ce înseamnă pentru tine acest bac la matematică? La ce folosește în realitate învățarea? Cum se poate face totul mai bine pentru tine? Cum te poate ajuta o platformă online să capeți mai multă valoare într-un timp mai scurt?

Pregătirea pentru bac la matematică nu trebuie să fie grea, stresantă, obositoare pentru ca tu să simți că faci progrese. Chiar dacă mulți cred că ai nevoie de eforturi mari pentru a trece cu bine bacul la matematică tu poți fi excepția învățând relaxat, cu zambetul pe buze, într-un ritm plăcut. Începe să te pregătești din timp și folosește metode noi, testate de mulți elevi olimpici. Nu învăța din greu pentru că scopul nu este să te simți extenuat chiar înainte de examen. Învață smart, în secvențe potrivite pentru tine și personalitatea ta..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments