Advertising

Avantajele unui generator pe motorina

Un generator motorina este recomandat pentru utilizare in situatiile in care alimentarea electrica este continua, adica in cazurile in care sistemele trebuie sa functioneze neintrerupt. Prin urmare, aceste generatoare sunt utilizate pe scara larga la evenimente, hypermarket-uri, constructii, spitale si in multe alte contexte in care energia este indispensabila.

Dieselul este un combustibil derivat din petrol, care este obtinut prin distilarea  la temperaturi ridicate, intre 250 ° C si aproximativ 350 ° C. Pe langa faptul ca este utilizat in generatoare, este utilizat si in automobile, masini, camioane, barci etc. Este un combustibil care are avantajul, printre altele, de a acorda performante ridicate echipamentului care il foloseste.

Daca doriti sa cumparati un generator de energie electrica, este important sa definiti mai intai scopul utilizarii acestuia pentru a determina puterea necesara . Pe de alta parte, atunci cand cumparati, sau chiar inainte, ar trebui sa reflectati ce tip de combustibil doriti sa utilizati si daca il veti folosi continuu sau nu. In acest fel, veti intelege ce solutie va fi cea mai convenabila. De exemplu, daca doriti sa-l utilizati fara intrerupere, este sigur ca un generator diesel este cea mai buna solutie pentru astfel de nevoi.

In comparatie cu generatorul de benzina, un generator pe motorina se evidentiaza ca fiind mai puternic si mai economic de intretinut, deoarece foloseste mai putin combustibil pe termen lung, fata de un generator pe benzina.

Motorul unui generator de curent pe motorina are un consum mai mic, contribuind la o eficienta mai mare, ceea ce este extrem de important, deoarece va functiona continuu. Si are o durabilitate mai mare.

Sunt echipamente care prezinta o rezistenta mai mare si sunt, de asemenea, mai puternice, ceea ce face ca aceste echipamente sa fie preferate de utilizatori. Deoarece sunt utilizate pentru perioade mai lungi de timp, acestea devin mai profitabile decat generatoarele de benzina.

Pentru intretinerea si lubrifierea motorului echipamentului, preturile sunt, de asemenea, mai accesibile, deoarece nu are carburator sau bujii. Pe de alta parte, generatoarele pe benzina tind sa se uzeze si sa se descompuna mai usor, deoarece produc mai multa caldura. Ciclul de viata este mai lung in comparatie cu generatorul pe benzina.

Un generator diesel, dupa cum s-a discutat mai sus, are un ciclu de viata mai lung in comparatie cu motoarele pe benzina. Cu toate acestea, intretinerea si operarea corespunzatoare sunt esentiale pentru o functionare corecta, la fel si efectuarea tuturor inspectiilor.

In special pentru institutii si firme mari, generatoarele pe motorina sunt cea mai buna varianta pe care o puteti alege. Aceste generatoare sunt varianta optima din mai multe puncte de vedere, pe langa economia pe care o ofera. De asemenea, generatoarele pe motorina sunt mai durabile si au potentialul de a oferi mai multa putere cu un consum mult mai mic. Un alt aspect la fel de important pe care fiecare persoana ar trebui sa il ia in calcul este pretul general de achizitie, care este de asemenea avantajos pentru toate modelele de generatoare pe motorina.

.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments