Advertising

De ce si cum sa alegeti un credit de nevoi personale?

Traim in Romania si, da, asta este ceva ce ne ocupa timpul ca sa parafrazam un cunoscut prezentator de televiziune. Romania este faimoasa pentru multe lucruri, printre care si salariile mici. Ganditi-va doar ca aveti salariul minim pe economie…cam ce puteti face cu el? Platiti facturi, cumparati alimente, daca mai aveti si copii lucrurile se complica…probabil ati inteles deja peisajul. In afara de a supravietui, cu un salariu minim pe economie nu puteti face mare lucru. Mai ales cand se ivesc situatii neprevazute. Acestea pot fi de multe tipuri. Aveti nevoie de o reparatie in locuinta sau o renovare, trebuie sa achizitionati mobila sau electrocasnice, trebuie sa faceti o calatorie neasteptata, aveti un necaz in familie sau o problema de sanatate etc. Viata este plina de surprize si nu toate sunt placute, insa acestea necesita bani. Si din salariul acela mult prea mic pentru o viata normala, cum sa faceti fata? Tocmai de aceea au aparut imprumuturile pentru nevoi personale.

Un astfel de imprumut de nevoi personale pentru a finanta o situtatie sau achizitie de genul celor descrise mai sus este o optiune foarte atractiva. Fara formalitati administrative grele, fara obligatia de a va justifica cheltuielile, este, de asemenea, mai putin costisitor decat anumite alte credite, cu conditia sa va luati timpul necesar pentru a compara ofertele disponibile pe piata. Cum faceti asta? Accesati platforma VreauCredit.ro. Cu ajutorul acestei platforme veti putea vedea tipul ratei, al dobanzii (fixa sau variabila), suma de rambursat lunar si la finalul creditului, DAE etc… Astfel veti sti exact daca va puteti permite un astfel de credit pentru nevoi personale. 

Beneficiile unui credit de nevoi personale

Printre diferitele tipuri de credit de consum, cel mai folosit este cel de nevoi personale. Spre deosebire de creditul ipotecar, acesta este liber utilizabil de catre debitorul sau. In plus, este obtinut rapid, intr-un ritm destul de atractiv si poate fi rambursat pe o perioada de maximum 60 de luni.

Trebuie sa fiti atenti pentru ca fiecare oferta are avantajele si dezavantajele sale, depinde de debitor sa o gaseasca pe cea care se potriveste cel mai bine asteptarilor lor cu ajutorul platformei VreauCredit.ro.

Criterii pentru alegerea unui imprumut personal

Primul element de luat in considerare la selectarea unui imprumut personal este rata lunara efectiva, care trebuie mentionata in oferta. In functie de profilul dvs. (situatia familiala si profesionala etc.), aceasta rata poate varia semnificativ. Apoi trebuie sa fiti atent la DAE. Cu VreauCredit.ro veti avea, cum spuneam, toate aceste informatii actualizate la zi.

In cele din urma, se intampla uneori ca creditorul sa solicite subscrierea la o asigurare de imprumut pentru a asigura rambursarea efectiva a banilor, chiar daca apar situatii  precum deces, invaliditate, incapacitate de munca. In orice caz, o analiza aprofundata a propunerilor este esentiala, si cu ajutorul platformei VreauCredit.ro nu va fi imposibil sa faceti asta. Nu trebuie sa umblati din banca in banca, ci puteti face acest lucru din confortul casei, cu doar cateva click-uri. Astfel veti lua cea mai inteleapta decizie si veti reusi sa va rezolvati problema sau sa achizitionati ceea ce va este necesar.

.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments