Universitatea Cluj

Batem RAPIDUL!

Ionut Badea a declarat în conferinșa de presă premergătoare meciului cu Rapid București că aceasta: are o forță destul de bună în joc și pot să spun că Vasluiul a fost surclasată la multe capitole de către Rapid., dar fără presiune, jucându-se fără spectatori, a fost o atmosfera de meci amical în condiții oficiale.
Acum avem în față un alt Rapid, un alt sitem de joc, o altă mentalitate adusă de Lucescu și asta sa văzut în prima etapă, dar și în meciurile amicale pe care am reușit să le văd în Austria.
Nu ne este frică de acest joc și abordăm toate meciurile la victorie.
Cu ajutorul suporterilor cred că putem învinge!
Jucătorul Eduar Nicola va fi împrumutat la Voinșa Sibiu  mutare care s-a produs odată cu aducerea la U a lui Constantin Grecu.
Lukasz Szukalaa declarat că deși : este prematur să spunem că Rapidul este cea mai bună echipă din campionat, aceasta are jucători foarte buni, dar și un joc frumos. Este o echipă care joacă fotbal, o să fie greu dar și frumos în același timp. Nu mie frică de Rapid! “”We never afraid!” a completat mister Badea.

HAIDE U!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
sandu

Rapid e mai puternica AZI si cred ca va castiga, sanse mici pentru x ,de victoria lui ”U” nu mai e cazul sa vorbim cata vreme joaca intr-un fundas…