Bravo U!

Chiar dacă toată lumea din jur îmi spunea că o să pierdem sigur, eu eram printre puținii care afirmau că batem Rapidul! De ce? Pentru că Rapidul are un antrenor tânăr bun, dar nu are jucători, plus că nu știe cum să-și motiveze vedetele, dacă la Brașov a reușit să instruiască jucători fără un nume mare..la națională și acum la Rapid nu o să reușească mare lucru deoarece nu are caracterul necesar pentru a se impune în fața jucătorilor din ziua de azi.

Deși rapidiștii au început în forță s-au stins repede, ca orice tren din România care merge ca melcul… Noi am jucat foarte inteligent..pressing când trebuie, atac când sunt descoperiți, cum era și normal a venit și golul, chiar dacă nu a fost înscris de vreun universitar, a fost un corner bătut perfect de Niculescu, iar Rui Duarte crezând că va respinge mingea în corner a respins direct în poarta lui Coman. Și astfel în minutul 29 era 1-0 pentru U CLUJ. Din acest moment jocul s-a schimbat complet, rapidiștii vizibil nervoși au atacat fără cap și fără coadă…nu se mai găseau nu aveau nici o strategie doar nervi și atât. Era normal să mai înscriem, iar după 10 minute același Clau-gol după o serie de driblinguri a băgat-o iarăși în ațe după un șut superb la vinclul porții lui Coman care a rămas spectator, așa cum se poate vedea mai jos:

 

După pauză rapidiștii au avut mai multe ocazii, dar și U putea să majoreze scorul dar ratările lui Cojocnean, Păcurar, Tony, Cristea au făcut ca tabela să rămână neschimbată până la finalul meciului.

Walter a stat din nou pe bancă iar în tribună s-a aflat și fostul președinte al lui ”U” CLUJ, Toni (prajitură) Doboș. (care a rămas cu buzele umflate la propriu și la figurat că nu a prins valiza lui Jiji)

”U” CLUJ NAPOCA- Rapid 2-0 (2-0)
Marcatori: Rui Duarte 29 autogol obligat de centrarea perfectă a lui Cl. Niculescu,  același Cl. Niculescu 40

“U” CLUJ: M. Popa 7 – Achim 5, Szukala 7, Pele 7, Mendy 7 – Al. Păcurar 5 (74 Marinescu 6), Boştină 6, Nasser 7 – Cojocnean 5 (84 Ungurușan), Cl. Niculescu 8 (67 Tony 6), Ad. Cristea 6. Antrenor: Ionuț Badea.

cRAPID București: D. Coman – Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Bozovici – I. Apostol (46 Grigorie), Alexa, Herea – Deac, Sburlea (57 Roman), Surdu (73 Pancu). Antrenor: Răzvan Lucescu.
Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare)

(Visited 38 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
razvan cojocaru

Haide U

razvan cojocaru

Da eu sunt. I-ai dat lui sora-mea cartea ta de vizita.
;)

sandu

Felicitari,eu nu ma asteptam sa joaca asa bine cei din aparare,dar au fost senzationali e o victorie de mare moral

razvan cojocaru

le-am dat clasa crapidistilor.
;)