Clujul de langa noi,  Cultura & Media,  IT,  WWW

Bilete online pentru Teatrul National Cluj-Napoca

Bilete_online_pentru_Teatrul_National_Cluj-Napoca_cuibus_blog_transilvaniaÎn data de 11 februarie 2013, Teatrul Naţional din Cluj-Napoca a implementat un sistem electronic pentru vânzarea biletelor pentru toate spectacolele instituţiei. Biletele pentru spectacolele Teatrului Naţional din Cluj pot fi achiziţionate și on-line, pe platforma biletmaster.ro. Biletele electronice pot fi imprimate în regim propriu sau transferate pe un smartphone, pentru a fi validate la intrarea în sala de spectacol.
Biletele pot fi în continuare achiziționate și prin Agenția Teatrală. Aceste bilete sunt personalizate cu un design propriu și conțin elemente de securitate suplimentare și sunt emise prin același sistem electronic integrat.

Nu uitați că:
• Înainte de începerea reprezentaţiei, biletele nu mai sunt vândute în clădirea Teatrului Naţional Cluj, spectatorii fiind rugaţi să le achiziţioneze de la Agenţia Teatrală, care este deschisă până la ora 19:00 (ora începerii spectacolelor).
• Preţurile biletelor pentru spectacolele Teatrului Naţional din Cluj nu au fost modificate.
• Preţul biletelor achiziţionate prin sistemul on-line nu este afectat de comisioane, acesta fiind egal cu preţul de agenţie.
• Abonamentele pentru anul 2013 vor fi repuse în vânzare începând cu data de 25 februarie a.c.

Pentru cei care sunt mai clasici si vor să-ți achiziționeze biletele de la Agenția Teatrală (P-ţa Ştefan cel Mare nr. 14
Cluj-Napoca, 400192, Telefon: +40264.595363 Email: agentia@teatrulnationalcluj.ro), nu uitați că programul acesteia este de Marţi până Duminică între orele: 11:00 – 17:00.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments