Clujul de langa noi,  Divertisment,  Muzica

Billy Idol în premieră la Cluj-Napoca!

billy_idol_cuibus_blog_transilvaniaLegendarul Billy Idol va susține un concert în premieră la Cluj-Napoca, pe Stadionul Cluj Arena, în data de 30 iunie 2014. Evenimentul este organizat de agenţia Amprenta Advertising și susținut de Radio Impuls.

Cu siguranță, excentricul artist nu mai are nevoie de nicio prezentare. De la pionier al punkului la superstar internațional, BILLY IDOL a creat o nișă de neegalat în muzică mainstream și a rămas un brand de peste trei decenii. Punk-rockerul original și-a câștigat hotărât respectul fanilor pentru că a găsit, cu mult timp în urmă, o modalitate de a introduce aroganta atitudine punk în popul și rockul mainstream, sculptând piese ce s-au transformat în evergreenuri.
Membru al infamei trupe Bromley Contingent, fan al Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generația X, din 1976 până la destrămarea trupei, în 1981. Apoi a decis să își încerce norocul în America. În acest moment, Idol s-a cuplat cu geniul chitării Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici încolo, Billy a turnat hit după hit, printre care “Rebel Yell,” “White Wedding,” “Dancing With Myself,” “Flesh For Fantasy,” “Hot In the City,” “Eyes Without A Face”, “Cradle of Love” și multe altele.
La fel de ardent ca întotdeauna, Idol o pornește la drum în vara lui 2014, dând fanilor din mai multe generații oportunitatea de a cânta alături de el într-un show ce va trece prin toate hiturile sale. Îl va avea  alături de el pe maestrul de necontestat al chitării, Steve Stevens, el însuşi o legendă vie.

În octombrie 2014, Billy Idol își va lansa autobiografia “Dancing with myself”, precum și primul său album de studio din 2005.
„Billy Idol reprezintă unul dintre cele mai importante nume ale rockului internaţional, iar concertele sale din întreaga lume sunt deja cunoscute pentru energia şi frenezia pe care artistul o transmite publicului. Puternica sa personalitate, carisma şi părul blond sunt „mărci” recunoscute ale artistului, care pe data de 30 iunie promite un show incendiar pe Stadionul Cluj Arena.”, declară Decebal Cotoc, Director General al agenției AMPRENTA ADVERTISING.

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 3 martie şi vor putea fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro, prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești) şi de la sediul agenţiei AMPRENTA de pe strada Octavian Goga, nr 42.

Biletele vor avea preţuri cuprinse între 75 și 300 lei, în funcţie de categorie:

VIP – 300 lei
Golden Ring – 145 lei
Gazon A – 120 lei
Inel Inferior – 110 lei
Gazon B – 95 lei
Inel Superior  – 90 lei

Organizatorii anunţă că în perioada 3 – 31 martie se vor putea achiziţiona bilete la preț redus, astfel:
Gazon A – 90 lei
Gazon B / Inel Inferior / Inel Superior – 75 lei

Biletele se pot cumpara de la eventim.ro

Sursă info: Amprenta Advertising.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments