Mobila pentru camera copiilor

mobilier_copii_cuibus_blogAtunci cand este vorba de mobila pentru camera copiilor, trebuie sa tineti cont in primul rand de varsta acestuia, de personalitate dar si de dorintele lui astfel incat sa faceti alegeri pe placul lor. O data cu trecerea anilor si inaintarea in varsta a acestora, si aspectul camerei trebuie sa se schimbe.
Asadar, atunci cand trebuie sa va hotarati cu privire la mobila din camera fetitei sau baiatului, si mai ales daca nu vreti sa investiti continuu in aspectul acesteia, este indicat sa optati pentru mobila clasica si detalii care inseamna foarte mult, de exemplu draperiile, cearsafurile si peretii ar trebui sa contina teme cu personajele preferate ale copiilor din desene animate.
Cu toate acestea, cea mai mare atentie trebuie indreptata spre instalatia electrica: prizele trebuie sa fie instalate intr-un loc in care copiii nu au acces, cel putin atunci cand acestia sunt mici. De asemenea, in camera acestora nu trebuie sa existe electrocasnice sau prelungitoare care ii pot afecta.
La fel si patul trebuie sa le ofere micutilor siguranta, de aceea acesta nu trebuie sa fie inalt pentru ca riscul ca micutii sa cada, este destul de mare. In ceea ce priveste fereastra , aceasta ar trebui sa fie prevazuta cu un sistem care sa nu le permita micutilor curiosi sa o deschida.
In ceea ce tine de culori, este indicat sa nu existe mai mult de trei culori pentru ca s-ar crea o ambianta prea incarcata, mai ales ca jucariile contribuie destul de mult la colorarea camerei.
Pentru un plus de distractie, puteti lasa unul dintre pereti nevopsit unde copilul vostru sa isi poata dezvolta planurile creative. De asemenea, pentru pereti puteti alege un tapet copii exact pe placul acestuia, sau special pentru varsta lui. Acesta poate fi schimbat o data cu inaintarea in varsta in functie de cele mai noi dorinte.
Unul dintre cele mai importante lucruri care nu trebuie sa lipseasca din camera unui copil este biroul. Cu siguranta copilul isi poate face temele oriunde, insa la un moment dat acesta va dori sa aiba propriul birou, pentru ca il asociaza cu trecerea la un alt nivel, asadar cu apropierea de copiii de varste mai mari. Marimea biroului depinde atat de aspectul camerei cat si de nivelul studiilor, pentru ca o data cu trecerea la un alt nivel de studiu, creste si numarul cartilor.
Cu toate acestea, daca copilul vostru este suficient de mare si isi poate exprima dorintele, atunci cel mai bine ar fi sa i le indepliti. In cazul in care este vorba de un copil cu varsta mai mica de 5 ani, atunci puteti sa aranjati camera dupa placul dvs, insa pe viitor va trebui sa luati aceste decizii in functie de gusturile lui.

(Visited 23 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments