Love you Romania,  Politica

BRE-King NiUZ – Traian Basescu a demisionat!

Sursa foto Facebook

Pe surse am fost informat că Băsescu abia trezit din beție a hotărât să demisioneze pentru a nu mai fi huiduit în țară și peste hotare de românii de bună credință.
Chiar dacă a venit cam târziu acest gest, o mare parte dintre români, aproximativ 90% sunt bucuroși că au scăpat de cel mai mare tiran care a existat în România.
De multe ori acest individ a sfidat țara și pe români, dar la final a dovedit că mai are o fărâmă de demnitate și onoare, iar demisia de onoare îi va păstra un loc în istorie  și astfel au fost evitate unele evenimente grave care se puteau întâmpla..
Astfel după acest gest, toți românii vor trăi mai bine, legea sănătății va fi făcută de domnul Arafat și tot globul va copia sistemul românesc de sănătate deoarece va avea cele mai bune rezultate cu investiții reduse.

Ministurl Apărării va deveni noul erou național Lt. Gheorghe Sorin Alexandru care pentru gestul făcut ar merita o funcție care să mai schimbe din șuruburile ruginite din Armata Română, iar pentru celelalte posturi vor apărea alți români de valoare care vor duce România pe o direcție normală de dezvoltare.
Românii vor deveni mai buni, se vor respecta mai mult, nu vor mai fura, omorî, accidentele în trafic vor dispărea cu desăvârșire, iar fiecare român va respecta legea BUNULUI SIMȚ! Nu vor mai fi egoiști care să-și facă case când alții mor de frig în stradă, nu vor mânca până dau pe afară până nu vor hrăni vecinul prima dată, nu-și vor mai cumpăra mașini luxoase și care poluează, toți vor trece pe mașini electrice sau vor folosi mai mult bicicleta și trenul…
Ce mai România mea și-a găsit Rostul de care amintea Dan Puric  și va deveni țara în care va curge lapte și miere după plecarea lui băse cu echipa lui portocalie..

Roșia Montană va deveni cel mai mare centru turistic din România, lumea va putea vizita galeriile antice unde vor putea vedea filoanele de aur de unde dacii s-au alimentat pentru realizarea acelor brățări mult cunoscute în lume.
Din păcate toate acestea nu vor deveni încă realitate, deoarece conștiința unor români este la un nivel care nu permite dezvoltarea normală a unei națiuni. Atâta timp cât casa, mașina și contul din bancă sunt principalii indicatori ai societății românești, această țară nu-și va mai reveni. Până nu vom reveni la adevăratele valori românești, omenia, respectul și iubirea, România nu va fi decât o țară de consum pe cale de dispariție.

Totuși cum speranța moare ultima, ultimele evenimente din țară îmi dau un strop de speranță că mai există oameni cu o conștiință adevărată. Dacă eram foarte indignat că românii nu ies în stradă nici după tăieri de 25%, când în alte părți e dezastru pentru o tăiere de 1%, catalizatorul Arafat a reușit să dezmorțească românii din fața telenovelelor și să meargă în Piață să-și ceară drepturile. Chiar dacă încă suntem la început de drum este un pas uriaș spre o democrație sănătoasă după părerea mea.

Cei care blamează aceste proteste sau fac mișto nu sunt decât niște ignoranți sau infatuați care sunt la nivelul portocalelor pdl-iste care sfidează orice om care nu e de acord cu ei.

Aceste proteste vor avea un rezultat important pentru societatea românească, pe lângă micile victorii (repunerea în funcție a dl. Arafat, retragerea legii sistemului sanitar, demisia lui boc-onschi etc ), cea mai importantă victorie este aceea că s-a deschis calea spre o adevărată societate civilă românească care prin Unitate și Perseverență nu se va mai lăsa călcată în picioare de diverși politruci, viermi și găuăzari  de la pdl sau alt partid care se vor perinda la conducerea țărișoarei noastre.. Trebuie să luăm exemplele bune din afară, personal am participat la 2 manifestări de proporții anul trecut la protestul indignaților din Valencia la care au participat în jur la 150.000 de oameni împotriva sistemului din Spania și la nivel mondial, weekendul trecut la un miting împotriva tăierilor de la învățământ la care au participat aprox 28-30 mii de oameni. Aceste proteste sunt luate în considerare, mai ales ca după prima manifestație au avut loc alegeri anticipate, iar a 2-a manifestație critică guvernul din Spania ales după doar o lună!!! Tot respectul pentru cei care se împlică pentru un mers bun al lucrurilor în viața lor și a celor din jurul nostru.

Să sperăm că și în România lucrurile vor merge pe drumul cel bun după debarcarea portocalelor și să avem și noi o democrație cât mai puternică, în care oamenii săraci dispar, în care cerșetorii cu nevoi nu vor mai exista și toți românii vor trăi fericiți ca și dacii în trecut!

Cam atât despre visul meu.. sper că astăzi să nu aveți prea multe deranjamente stomacale după ce vorbește marinerul oligofren care a pierdut controlul navei..

Să auzim numai de bine!

ȘI EU IUBESC ROMÂNIA!

VOI?

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Zamfir

Un vis prea frumos pentru a fi adevarat!