Bucataria – inima casei noastre

cratiţă-din-aluminiu-cu-interior-ceramic-de-culoare-albă-dk-3104.jpgEste bucătăria cel mai important spațiu din casă? Probabil că da! Se spune că bucătăria este inima casei. Acolo se petrece magia mâncărurilor gustoase dar și cele mai frumoase momente alături de rude sau prieteni. Cel puțin la mine în familie așa se întâmplă. Unii oameni spun că viața este creată în dormitor dar trăită în bucătărie.
Prânzul ni-l luăm împreună, participăm activ cu toții în activitățile din bucătărie, gemuri, murături, dulcețuri, prăjituri, delicatese, mâncăruri tradiționale dar și cele mai multe momente amuzante și plăcute le-am petrecut în bucătărie.
Cafeaua cea mai iubită de noi toți învăluie în fiecare dimineață bucătăria. Ceaiul fierbinte sau sucul de portocale. Tortul sau brioșele aburinde abia scoase din cuptor. Cina romantică preparată în bucătărie sau micul dejun servit în pat. Biberoanele făcute la 3 dimineața sau sendvișul pentru prima zi de școală. Pâinea frământată de mâinile tale sau cozonacul cu nucă din pragul sărbătorilor.
Cred că m-am convins și eu că bucătăria este un loc important din casă iar modul în care este aranjată și pusă la punct trebuie să necesite multă atenție. Decorațiuni interior sunt importante din moment ce ne petrecem așa mult timp în bucătărie. În bucătăria familiei mele este predominantă culoarea crem. Mobila este aleasă cu grijă, perdeaua și draperiile deasemenea. Am renunțat la ideea unei mașini de spălat vase și am căutat cu insistență un picurator vase care se poate asorta cu ideea și decorațiunile găsite la noi în bucătărie. Am căutat și fețe de masă potrivite dar și câteva ustensile de atârnat folositoare și ajutătoare în bucătărie.
Procedeul decorațiunii unei bucătării pe gustul fiecăruia este complicat și necesită și investiție financiară mai ridicată. Dar cu multă rabdare și dorință totul devine realitate. Chiar dacă spațiul nu vă permite să faceți prea multe modificări nu vă lăsați bătuți și bucătăria noastră este de mici dimensiuni. De aceea am renunțat la ideea mașinii de spălat vase.
Dacă nu dispuneți de prea mult timp pentru a studia magazinele de profil din orașul dumneavoastră puteți să apelați foarte simplu la magzinele online. Și eu am apelat la cumpărăturile online pentru bucătăria noastră.
Bucătăria este inima casei noastre și mă bucur că am avut oportunitatea de a decora-o așa cum ne-am dorit.

(Visited 33 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments