Advertising,  Casa si gradina

Case eco ieftine

case_eco_ieftine_cuibus_blog_transilvania_romaniaÎntotdeauna mi-am dorit să mă mut la casă. Era cea mai arzătoare dorință a părinților mei și cred că a tuturor. Există o vorbă “să faci un copil, să plantezi un copac și să faci o casă”. Acum trebuie doar să-și îndeplinească dorința cu casa, ceea ce nu este un lucru simplu și evident necesită multă responsabilitate și putere financiară. Mereu am asistat la discuții cu teme despre casă, câte camere să aibă, cât de spațioase să fie, pe ce fel de strucrură să fie construită, cu mansardă, fără mansardă și mereu discuția se prelungea și visam mai mult și mai mult la o casă perfectă.
În timpul liber schițez proiecte de casă și tata mereu îmi atrage atenția că își dorește o grădină mare unde să își petreacă timpul liber și unde să își poată planta legume, fructe dar și flori. Nu a trecut foarte mult timp și mi-am dat seama că dorințele înflăcărate se îndeplinesc.
Familia noastră este adepta unui stil de viață sănătos iar mutarea noastră la casă v-a aduce un plus acestui fapt. Am început să mă documentez despre construcțiile de case iar în acest moment partea financiară nu ne ajută foarte mult. Așa le-am propus alor mei să ne îndreptam către construcțiile de case eco ieftine. Când auzi cuvântul ieftin nu trebuie neapărat să fii sceptic sau să pui etichetă ca fiind un lucru nepotrivit sau de slabă calitate.
Casa noastră a prins viață prin curaj, ambiție, perseverență și multă muncă. În viață trebuie să înveți să riști și totodată să poți face și compromisuri. Nu este o treabă ușoară dar îți aduce multe satisfacții. Mereu mă uit în ochii părinților mei și îi văd mai fericiți și mai liniștiți de când am făcut pasul acesta. Agitația și disconfortul din cartier au rămas în trecut iar acum pot simți în fiecare dimineață roua pe picioare..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments